Indretning af vores udstue

Udstue 2Copyright

English recap

I vores udstue har vi fået lagt et tæppe og en ny pude, så i dag viser jeg jer hvor langt vi nu er kommet med vores lille ekstra stue. 

Screendump

Alle de år vi har boet i huset, har udestuen været sådan et træls rum, hvor skrald og tomme flasker havnede. Vi har hadet det, men alligevel har det taget os langt tid at nå dertil, hvor vi kunne ændre vanen og få rummet i brug på en ordentlig måde. Sidste år lykkedes det os så at få varmen til at fungere derude, og det gjorde hele forskellen, fordi pludselig kunne vi mærke, at rummet faktisk kunne blive til noget, der skaber værdi for os året rundt.

Vi har ikke givet den gas med renoveringen, derimod har vi malet hvidt på hvidt på hvidt, og så har vi lagt et nyt linoleumsgulv oven på det gamle korkgulv. Linoleummet har et visuelt udtryk, der minder meget om brædderne på terassen, som ligger uden for døren, så hele sommeren kan rummet forlænge udefølelsen. For at gøre det hyggeligt derude har vi imidlertid valgt at lægge et tæppe på, som gør det strømpesoksvenligt at trisse ud i den lille sofa for at hænge ud. Tæppet købte jeg med rabatkoden til Ellos her i weekenden, og det er i forvejen ikke et dyrt tæppe, så vi skal ikke bekymre os for det snavs, som det vil suge til sig, fordi rummet er halvt ude/halvt inde. Jeg købte samtidig en lækker pude fra Lene Bjerre, og den har jeg nu lyst til at hapse et par stykker mere af. Den er godt nok lækker!

Udstue 3Udstue 1Udstue 5

Lige præcis mit tæppe lader til at være udsolgt, i hvert fald kan jeg ikke finde det online lige nu, men jeg fandt i kategorien bomuldstæpper hos Ellos, og de har generelt et vildt lækkert og bredt sortiment af tæpper. Jeg bliver mere og mere glad for at handle hos Ellos i øvrigt – jeg synes, det er skønt med et stort udvalg af både brands og stilarter, men leveringen fungerer også pletfrit og hurtigt, og den slags kan virkelig godt sætte en kæp i hjulet for mig. Jeg var i øvrigt tæt på at vælge dette tæppe i stedet for, men nu hvor jeg har lagt dette her på plads, kan jeg tydeligt se, at det andet havde været for detaljeret og rodet.

Selvom vi stadig mangler gode billeder til væggen, styling af vinduerne og et velfungerende, lille sofabord, er pladsen allerede nu blevet en ombejlet en af slagsen, og vi bruger den alle sammen i løbet af ugen – inklusive katten!

Nu vil jeg suse igang med dagens opgaver – jeg kan mærke min to do-liste for i dag er urealistisk, så jeg må vist starte med at barbere den ned til et niveau, der kan opnås! Rigtig god dag til dig, klem fra Dorte 

English recap

Our winter garden has never been a place to cuddle up but that has changed now that the room is being rearranged and decorated. With fresh white painting and a new linoleum flooring the room seems more nice, and with a cozy little sofa, a new carpet and some nice decorations this spot has become a popular one in our house. Everyone including the cat use it from time to another and I am really pleased with it myself. Now I’m searching for wall art and a small coffee table to finish the look.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.