Kærestetid i Malmø og mine tips til byen

Malmø 2Copyright

English recap

Om vores mini get-away til Malmø og mine bedste tips til gode gader og spisesteder i den sydsvenske by. Jeg er også hoppet i et af mine udsalgsfund, nemlig et klassisk outfit med et råt twist.

Screendump

I julegave  fik jeg af manden en lyn-get-away med dinner og overnatning i Malmø, så lørdag ankom vi med hovederne fulde af playlisteglæde fra en god halv times kørsel. Det var en kølig dag med snevejr til at begynde med, men heldigvis klarede det op, så det var til at holde ud at vandre rundt i byen.

Vi brugte dagen på at shoppe lidt fra de sydsvenske udsalgshylder, og så lykkedes det os at finde frem til en lille, hyggelig frokostrestaurant, som vi også spiste på for 3 år siden, da vi sidst var på date i det svenske. Restauranten hedder La Bonne Vie og er ufancy, men kvalitetsbevidst. Manden fik Moules Frites og jeg fik Boeuf bourguignon med kartoffelmos et et godt glad rødvin til. Mums, det var altså skønt!

Faktisk foretrækker jeg gaderne lige omkring restauranten her, Kärleksgatan og Davidshalls torg, hvor der ligger et par gode butikker, derunder Liebling og Aplace, som har et væld af lækre tøjbrands til både mænd og kvinder.

img_6075 img_6076

Udsalgsshoppingen bragte mig et par nye yndlinge, som jeg helt bestemt bliver glad for. Kjolen fra COS prøvede jeg faktisk i Singapore, men dengang syntes jeg allerede jeg havde brugt en del penge og så stod jeg jo midt i den asiatiske varme og kunne slet ikke forholde mig til sort strik. At finde kjolen på bud netop nu var derfor aldeles perfekt. Jeg havde heldigvis de helt rette sko og jakke med til at indvie den med det samme…

Malmø 1Malmø 9Malmø 8Malmø 5

Kjole fra COS / Hvid skjortekrave fra COS / Bikerjakke fra Samsøe SamsøeYndlingsboots fra Tamaris, som lige nu er nedsat til 450 kr hos Boozt

Malmø 3

Lørdag aften spiste vi på en af byens mest populære restauranter, Bastard. Der var stuvende fyldt med unge, hipsters såvel som ældre par, men vi havde heldigvis bestilt vores bord for et par uger siden, ellers havde det været helt umuligt! Rammerne var fede og mindede mig meget om stemningen fra Kødbyen i København, og så serverede de altså nogle særdeles velsmagende retter. Jeg fik en cocktail til mine to vegetariske retter, og jeg er nærmest helt besat af den ene af de retter nu; finthakkede bagte rødbeder med solsikkekerner på en blød bund af en sød, flødeagtig creme og hørfrøskiks til. Jeg kan ikke finde ud af om cremen faktisk var en creme fraiche, græsk jugurt eller noget helt tredje, men uhm det smagte i hvert fald godt. Måske man kan prøve at gøre dem kunsten efter herhjemme?

Mandagen er skudt igang, manden sendt afsted på sin allerførste arbejdsdag længe og to trætte piger sendt i skole. Jeg sidder lige og arbejder lidt med morgen-TV i baggrunden før jeg suser ud til dagens arbejdsmøde i byen. Rigtig god mandag til dig, kram Dorte 

English recap

Malmö was our host this weekend so to speak, and my husband and I went there to spend one day and one night without the kids. We de these mini get aways a couple of times a year and I find it so very important to carve out the time to just be a couple and not a team of parenting. Malmö is a perfect choice for us, since we only live a good half an hours drive from there, but it still feels different being in another country. We lunched at our favorite lunch restaurant La Bonne Vie and dined at Bastard, which was really great. The day was spend in the streets of Malmö as we did some sale shopping and I decided to break in my new dress that I luckily found in COS.

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 16. januar 2017 / 15:28

  Hvor er den fin til dig, den kjole – havde helt glemt den særlige energi og glæde det giver, når man køber noget i en fysisk butik og tager det på med det samme.

  • 16. januar 2017 / 16:57

   Ja det samme her – jeg elsker netshopping, men det er altså noget andet at komme hjem med den fysiske pose ikke? ??

 2. 16. januar 2017 / 17:10

  Hvor ser du fin ud! – rigtig flot kjole du har på.
  Sikke en masse dejlig mad i har fået. Det lyder som om i har nyt turen 🙂

  Rigtig god aften.

  • 16. januar 2017 / 21:01

   Jamen tusind tak skal du have! Jeg elsker de små ture – det giver bare så meget til overskudskontoen ? god aften til dig, klem Dorte

 3. Helle
  16. januar 2017 / 18:50

  Hvor lyder det lækkert….det vil jeg også!
  Hvor boede I?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.