Lykkestunder #51 og #52

Copyright

English recap

Rigtig godt nytår til dig, jeg håber, du kom fint ind i det? Jeg har sprunget en uges Lykkestunder over, så her forsøger jeg at indhente de små små glimt

ScreendumpTiden de seneste to uger er bare fløjet ud af hænderne på mig, så denne omgang af hverdagslykke er en sammensmeltning af de sidste to uger af 2016. I virkeligheden kan vi vel næppe kalde det for hverdagslykke, når der ikke har været så meget hverdag, men jeg bruger jo de her  indlæg til at huske de små glimt, og den har man jo også i ferier.

Helt ferie har det nu heller ikke været for mig. Godt nok har jeg haft lukket ned for kunder, men jeg har skullet andre ting i forbindelse med årsafslutning, ny kalender med online booking til salonen og så har jeg også benyttet muligheden til at trimme mailboksen lidt. Pyha der lå mails, som havde fortjent et fint svar lidt hurtigere, end jeg har præsteret. 

En skøn juleferie går på hæld, og jeg glæder mig igen til at få hverdagen på gled. Jeg har taget fat på vores Family Planner og Dinner Planner (download dem gratis her og her), og fordi manden starter i nyt job om et par uger, vil jeg være god at fylde fryseren op med gode hofretter, som skal gøre hverdagen lidt nemmere.

Jeg har glædet mig til det nye år – egenligt har der ikke været noget galt med det gamle, men jeg har brugt lidt tid på at reflekterer over mit arbejde og hvordan jeg skal gribe det an, og på den måde bliver det mere symbolsk med et nyt år. Som om man nærmest kan starte forfra eller noget.

Selvom jeg er helt befriet fra den mindste tømmermandsfølelse i dag, så vil jeg altså smide mig dovent på langs nu og nyde min søndag aften, kærligst Dorte 

lykke-1

Vores low key nytårsaften var bare fin for os. Jeg skal lige have finpudset billederne, men jeg er simpelthen nødt til at vise jer lidt mere fra vores nytårsbord

Grenene til nytårsbordet gør sig også ret fint i en vase

Vi tvang pigerne ud i den friske luft og valgte Dragør som rammen for en lille slentretur – Anna var sur, hun ville meget hellere være hjemme i varmen

Silke har genopdaget Arthurs gamle plads, hvilket er ret hyggeligt

Lykken er, når man igen kan se sit køkkenbord efter en gedigen omgang juleoprydning

Lyden af fly i fugleflugt over min skorsten – dagen efter Urd omlagde de ruten i lufthavnen, så vi kunne se maven på de store fly, bare ved ag læne os mod vinduet

lykke-2

Julefrokost med tarteletter hos min mor og kærlighedsvennen – shit hvor jeg har svært ved at styre det, når der kommer tarteletter på bordet

Glitterstads i mit soveværelse – Audrey Hepburn-kjolen gør mig så glad, endda selvom jeg endnu ikke ved, hvornår jeg får brug for den – og den skønne vintagestrik fik jeg af mine piger i julegave

lykke-3

Juleaftensmorgen spiste i traditionen tro morgenmad med min dejlige veninde og hendes heldigvis også dejlige kæreste. Det er gået hen og blevet et must, som vi alle værdsætter 

Chemex kærlighed på en onsdag, hvor det bare føltes helt rigtigt

Travlhed i køkkenet … på den gode måde, men nøj en oprydning der skulle til bagefter 

julegaver-2

En skøn prinsesse tester lige madrassen i sofaen…

English recap

About last week: The last couple of weeks have been busy and lazy at the same time and therefore I missed one week of sharing my favorites bites. These are the great moments from the last weeks of 2016 – and with that I welcome a new year and wish you the happiest New Year as well. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.