Udgivet i Skriv en kommentar

Et seriøst crush fra Montana

Copyright

English recap

En designnyhed med ægte guld fra danske Montana har ramt mig lige i mit epicenter. Mere om den gyldne skønhed her…

Screendump

Der går længe mellem de seriøse forelskelser, men når den rammer, altså følelsen, så ved man det instinktivt. Sådan gik det mig i fredags, da jeg deltog i et presseevent, med en ganske lille sluttet kreds, hos Montana Mobile i indre København. Foruden en rundvisning i det flotte showroom præsenterer de os for deres nye Hall edition, men også for denne nye version af en gammel kending – ja faktisk min absolutte favorit fra Montana. Jeg har altid elsket Panton Wire systemet, som man kan sammenkoble til præcis den størrelse og udformning, man ønsker, men bedst af alt frembringer det en rå og maskulin New Yorker-stemning, som jeg altid har drømt om i mit hjem.

Nyheden består i en forgyldning af elementet, og det er ikke bare et look, derimod er wire-kuben belagt med 24 karat guld. Suk! Virkelig bare suk…

img_5757

Versionen i guld laves som en Limited edition, og koster 1875,- kr. Du kan blandt andet købe din Panton Wire i guld fra Montana Furniture her.

Jeg følte mig ekstremt heldig over at kunne tage hjem med min helt egen guldversion. Det er jo en vildt flot gave at sende os hjem med, og jeg er faktisk i syv sind lige nu, fordi jeg har lyst til at købe i hvert fald en mere. Mens jeg lige tænker over det, flytter vi lidt rundt på denne her, så vi finder den helt rigtige placering til smuksakken – tænker meget på at placere den på vores grå væg som et lille væghængt sidebord.

I næste uge præsenterer jeg dig for en føljeton, jeg glæde mig til at køre her i 2017. Følg med, for jeg inviterer dig til at være med. Rigtig dejlig søndag til dig, klem fra Dorte 

English recap

Montana has always been on my list of admirable design brands, and being a danish brand enjoying international respect makes me proud to be danish. Now they are launching a limited edition of the Panton wire cube pleated with 24 karat gold and I have to admit to be very much in love with it. They will launch in shops soon and I will let you know when that time has come.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.