0
Dame-halløj

Pick me up bukser… rosa mod gråt vejr

Rosa 6CopyrightLinks

Kan noget så materielt som et stykke tøj have indflydelse på humøret, når vejret ellers gør sin del til at man skal være grå og kedelig? Oh yes!

På en iskold dag, hvor jeg skulle til et møde inde i Journalistforbundet, valgte jeg at hoppe i et outfit, som altid giver humøret et skub. De rosa culotter har boet i min garderobe i et par år nu, men bliver ved med at føles nye for mig. Denne gang stylede jeg med striber og casual strik og favorit sneakers’ne, som I efterhånden har set mange gange. Måske det snart er tid til et par nye yndlingssneakers, måske disse blinglækre labaner, eller disse mørkeblå på udsalg, som jeg har kigget på en hel del gange efterhånden… hmm, det må jeg lige se på.

Rosa 7Rosa 4Rosa 1Rosa 5Rosa 3-2Rosa 2

Reklamelinks: Culotter fra H&M (gamle, lignende her) // Sneakers fra Adidas (fås også i sort og en super fin denimblå) // Bikerjakke fra Samsøe Samsøe // Stribet skjorte fra Zara (udsolgt flere steder, men lignende her) // Strik fra Black Swan // Taske fra Tiger of Sweden (gammel) / Ring med guldkugle fra Enamel // Armbånd fra Enamel

Det er søde Lisbeth, der har ageret fotograf, og vi fik os lige et grin, da et ældre ægtepar helt brødflove passerede os undervejs. Jeg har efterhånden vænnet mig til det der med at få taget nogle billeder inde i byen, selvom jeg godt kan mærke, jeg lægger lidt bånd på mig selv over publikummet, ha ha.

Det er sidste dag i måneden og jeg har 2 indlæg, som jeg glæder mig til at dele med jer som en slags afslutning på januar, det ene et bifald til et par dygtige bloggere og det andet bliver afsløringen af den næste udfordring i føljetonen Organiser dit hjem i 2017 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Nadia Kaplan
  31. januar 2017 kl 7:03

  De er simpelthen så fine. Det da dejligt med et stykke tøj, der bare gør en i godt humør 🙂
  Rigtig god dag.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   31. januar 2017 kl 13:21

   Tak Nadia – og ja, det gør altså noget godt at have sådan et stykke tøj. Det er faktisk længe siden jeg har haft det – altså foruden bukserne her. Nyd dagen derude 🙂

 • Reply
  Liselotte
  31. januar 2017 kl 18:59

  Hvordan kunne I se, at ægteparret var sultne, dvs. brødflove?

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   31. januar 2017 kl 19:48

   Jamen det er da mig, der har fået anvendt forkert ord i den her sammenhæng – mente bare flov, så ved ikke lige hvordan jeg fik det der brød med ha ha! Tak for opvågningen ?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.