0
Løst og fast

Små glimt fra uge 1

Copyright

English recap

Om sammenhold og netværk, florist-kærlighed og sandwich-kærlighed, men også om udmattelse og hyggestunder. Her er mine små glimt fra den første uge af dette år…

ScreendumpUhh sådan en søndag morgen er nu bare god, og jeg starter min med friskbagt brød, kaffe i koppen og en pakket dansetaske – eller faktisk er jeg bare hoppet direkte i dansetøjet, fordi jeg starter min formiddag med lidt ballet-træning. I går sov jeg længe – faktisk så længe, at manden spurgte, da klokken var 10.30, om jeg havde tænkt mig at vågne i dag overhovedet?! Men det var nok tiltrængt, og jeg har da brugt mange forskellige sider af mig selv den seneste uge. Mest tydeligt står torsdag for mig. Det var dagen for vores planlagte netværksmøde for bloggere, hvor vi havde fået oplægsholdere til at komme, men også hvor vi skulle forklare om muligheden for at blive medlem hos Dansk Journalistforbund, hvor vi er igang med organisere os. Det lyder måske ikke som noget særligt, men det er det altså for vi bloggere…

Vi tog os en slapper-lørdag i går, hvor pigerne tilbragte lidt tid på sne-leg i haven, mens jeg bagte og pressede juice til os. Min mor og kærlighedsvennen var forbi til kaffe og uartige kager fra Lagkagehuset, hvorefter pigerne og jeg fortsatte uartighederne med pandekager til aftensmad. Godt man ikke kører sådan et program hver dag, men nøj det var hyggeligt. Vi sluttede af med historielæsning i dobbeltsengen, men så var der heller ikke mere tilbage i min pibe.

Den kommende uge byder på en hel dag med regnskab og revisor, presselancering med Kähler, søde kunder og mere planlægning i forbindelse med vores bloggernetværk.

Jeg ønsker dig en skøn søndag og håber, der er hyge og velvære på programmet, kærligst Dorte 

En veninde var forbi til klip og bragte nostalgisk og pastelfarvet mormorslik med, som vi knasede os gennem 


Teamwork er et sandt hit, og jeg har simpelthen nydt det samarbejde, som Camilla, Lisbeth og jeg har udøvet den seneste halvanden måneds tid. Vi er simpelthen så glade og stolte over det nye netværk og den fine modtagelse, det får blandt vores kollegaer.

kat

En retti’ fla’u’-kat, som vi havde sagt det på Fyn!

sma-3

Smukkeste buket fra dygtige Poppykalas. Vi havde fået hende til at lave de flotte buketter til vores oplægsholdere, da vi afviklede vores netværksmøde for bloggere forleden aften. Gør mig en tjeneste at give hende et like på Instagram – hun er nystartet, passioneret og helt unik i sin faglighed, så hun fortjener masser af hep og medvind

sma-1

Lørdag formiddagsbagning 

Processed with VSCO with m3 preset

Dagen efter nytår røg de fine grene fra nytårsbordet tilbage i en vase. De er ved at tørre, så i dag tror jeg måske, jeg vil binde en krans eller to med dem.

dans

Danseskoene er fundet frem igen, og faktisk skal jeg afsted igen her til formiddag – det er dejligt, jeg glæder mig helt

Processed with VSCO with m3 preset

Gamle Enamelringe taget i brug på en ny finger og voila, så kan man have optur over at føle sig helt ny uden at have været ude med dankortet…

Processed with VSCO with m3 preset

Fredagsmøde i blød buks og med den store the-kande i brug. Jeg havde 3 timers kreativ brainstorming i inspirerende selskab af Trine Hedegaard, hvilket aldrig er kedeligt…

Processed with VSCO with m3 preset

Ved Vesterport station ligger Roomstore, og i Roomstore, som sælger en masse misundelsesværdigt design, finder du en juice og sandwichbar, Mooch. Der har jeg hængt ud en del timer den seneste uge, fordi det var her vi afholdt vores netværksmøde for bloggere. Jeg er vild med konceptet; at spise og drikke godt omgivet af lækkert design – hvad skulle der være galt med det koncept?

English recap

About week 1: Most of my time was spend in the company and teamwork of my blogger colleagues. We managed to throw an event for bloggers to mark the beginning of something new. Also I fell in love with a florist and a juicebar, my feet found their way into the dance shoes again and I did some baking. Last week was busy, different, inspiring and tiresome and the weekend does me well.

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Lone Skov
  16. januar 2017 kl 8:43

  Tillykke med jeres samarbejde! 🙂 Og hvor er det et fint outfit, du har på til eventet! Må man spørge, hvilken neglelak det er, du har på? Er helt vild med den 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   16. januar 2017 kl 10:58

   Tak Lone! Neglelakken er en chokoladefarvet fra H&M. Kan ikke huske navnet på stående fod, men kan finde ud af det – den er virkelig fin, selv mine piger ville have den på en dag ?? kh

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.