0   81
4   111
16   195
3   97
3   153
12   136
9   221
8   130
6   204
13   112

Små glimt fra uge 3

Familie 2Copyright

English recap

Duftoplevelser, ny hverdag og running dinner for forældre. Det er bare et par af overskrifterne fra ugen, der gik

ScreendumpNårhmen så gik der da bare lige en uge mere. For pokker (øver mig i de pæne bandeord, fordi mine børn irettesætter mig konstant), hvor ville det være okay, hvis tiden lige ville sagtne en smule. Sagtne… så lyder man da også lige lidt voksen hva?! 

Ugens højdepunkt var helt klart da team Dansk Blogforening afviklede en ombejlet paneldebat med super seje branchefolk. Vi livestreamede endda via Facebook, hvilket nåede ud til over 7000!! Om små 10 dage lukker optagelsesvinduet  for de bloggere, der ikke normalt ville kunne optages i Journalistforbundet, og heldigvis kan vi konkludere, at der er super god tilslutning til den nye forening – både fra de store, etablerede bloggere, såvel som dem, der kravler op ad rangstigen. 

Foruden foreningsarbejdet havde jeg en del mere travlt i frisørsalonen, hvilket også var kærkomment efter et par vel stille uger i starten af januar. Nævneværdigt er også gårsdagens festlige indslag, som vi ellers gik ind til med blandede følelser. Vi var samlet med klassens forældre til en running dinner. Vi kender jo ingen af dem specielt godt, og følte os måske en lille bitte smule introverte i går formiddags, men ikke desto mindre (og slet ikke overraskende) blev det kanon hyggeligt! Alt er godt så at sige, og hverdagen ruller derudaf.

Tusind tak endnu gang! I tager godt nok godt imod mine VLOG’s, hvilket naturligvis er dejligt at mærke, når nu jeg føler det er lidt mere skrøbeligt at dele mig selv på kamera.

Det var ordene, så jeg ønsker dig bare en dejlig søndag, kærligst Dorte  


Hvis duft kunne rejse gennem skærmen, så ville du lægge dig ned, lukke øjnene og bare nyde for en stund


Vi har fundet en fin plads til den gyldne Montanahylde


Min nye favoritvinkel med kig til den nye udstue, min aller yndlings guldwire fra Montana og min aller blødeste ven af dem alle

img_6328

Fineste små figurer, som pigerne har syet i deres SFO – jeg bliver bare så stolt!

Processed with VSCO with m3 preset

Kort pause i en solstribe


Blogforenings-arbejdsdag på Souls, som overraskede mig med en über lækker, vegansk lunch. Jeg er overrasket over, hvor godt en cashewjugurt smager!

Malmø 5

Outfitlykke i Malmø


Uhm, brændeovnshygge og dagslys er bare verdens bedste kombination

img_6335

En træt kat, der er væltet omkuld!

English recap

About week 3: I can’t believe how quickly this week flew but maybe even more I can’t believe how many things happened: Saying goodbye to Malmö, eating my way through a Vegan brunch and co-working with my team of bloggers once again. Also we spend last night partying with parents from the school which was surprisingly fun. 

Follow:
0
Share:

4 Comments

 1. 22. januar 2017 / 19:44

  Den blå farve på væggen, hvor er den fra og hvad hedder den?

 2. Lene Kristine
  24. januar 2017 / 9:51

  Hvad er det for en sæbe og hvor er den fra, fortæl fortæl 🙂

  • 31. januar 2017 / 13:22

   Jamen jeg kan sådan set ikke fortælle så forfærdelig meget andet end at mærket er svensk og hedder Tangent GC og at den dufter fantastisk. Jeg købte den i Malmø 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.