Udgivet i 2 kommentarer

Små glimt fra uge 4

Copyright

English recap

Hjernegymnastik, kollegasparring, bloggerfest og boligreportage. Det er bare et par af overskrifterne fra denne uge, som jeg ser nærmere på her

ScreendumpTiden bare flyver afsted, og jeg opdagede forleden dag, at der kun er et par uger til vores vinterferie. Jeg ved ikke hvorfor, men det kom bare helt vildt bag på mig, at det er lige om lidt – ihh hvor jeg glæder mig, og ihhh hvor skal jeg lige nå at lave en masse inden. Det skal nu nok nås – det gør man jo altid.

I ugen der gik havde jeg et par dage med et feberbarn hjemme. Det er i de situationer, at hjemmearbejdet kommer til sin fulde ret, fordi vi fik nemt fordelt kunder, skærmarbejde og puslespilshygge, og så arbejdede jeg bare lidt mere om aftenen. Alene det ikke at skulle have dårlig samvittighed overfor en arbejdsgiver, det er et sandt hit!

Onsdag havde jeg besøg af svenske gæster, der skød boligreportage. Det blev stablet på benene søndag aften, så det var en af de der virkeligt impulsive ting, som bare skete. Jeg skød lidt video undervejs, så jeg kan dele en VLOG med jer snart med lidt behind the scenes samt info om, hvordan man gør, hvis man gerne vil have lavet en boligreportage selv. I er mange der har spurgt mig løbende, hvordan man “får lov” nemlig, så mon ikke I synes det er sjovt at få lidt mere at se fra det?

Buzzanova, som jeg ligger i linkbar hos, inviterede til nytårskur, og det var hyggeligt at hilse på de kollegaer, som man ellers kun besøger online. Vi bloggere har jo et lidt spøjst bekendtskab kørende, fordi vi mange gange “kender” hinanden, men rent faktisk ikke møder hinanden ude i virkeligheden. Det gjorde det så meget ekstra hyggeligt at komme, fordi jeg fik koblet virkelighed på nogle af de andre bloggere, og så fordi der var et spændende fagligt indspark også.

Nå, men skal vi ikke bare springe ud i ugens glimt?


Smukke Christianshavn – der er et utal af adresser der, som bare kalder på mig. Jeg vil bo der en dag

img_6531

Smuk start på en smuk morgen – 10 minutter ved stranden omkring solopgangstid. Wow!

Outfit 6-2

Blomsterlykke …

Boligreportage med svensk stylist og fotograf. Så søde og dygtige var de og her en af dagene har jeg en VLOG klar med behind the scenes

Film

Vi var inviteret til åbningsfest i den nye Experimentarium, som byder på så mange fantastiske oplevelser. Pigerne taler stadig om det og spørger konstant om, hvornår vi skal derud igen. Tjek det ud, de har åbent fra nu af!

Ups!


Barn syg betyder Ramasjang og brændeovn. Hyggeligt i et par dage, men så er det altså også fint at få normaliseret hverdagen igen…


Hyggelig og inspirerende kaffedate med søde Anya

Skønneste, smagfulde tapas længe – leveret til sammenkomst hos Buzzanova af Hope Cph. Ved samme lejlighed fik jeg langt om længe også hilst på Emma og Mia, som jo normalt opererer fra Aarhus-kanterne.

Alt i alt en ret fantastisk og ret travl uge med maser af gode stunder. I dag er jeg træt, og i går gik jeg i brædderne kl. 20.30, men det er okay, når man er helt fyldt op af fine oplevelser ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

2 tanker om “Små glimt fra uge 4

  1. Det ligner, at det var en hyggelig uge 🙂 Og hyggeligt at snakke lidt mere med dig i fredags how buzzanova – jeg har jo kigget med herinde længe, så det var fint at endelig få sagt hej IRL!

    1. Jahh i lige måde kære du, men vi har jo faktisk mødt hinanden IRL, bare for længe siden ha ha. Håber du kom godt hjem ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.