Udgivet i 15 kommentarer

VLOG: 2. Januars begejstring

dansCopyright

English recap

Min første rigtige VLOG (videoblog) er klar til at blive delt med jer, så her ryster jeg lige lidt i bukserne ved at trykke udgiv på indlægget. Jeg håber dog, at I tager pænt imod mig på skærmen…

God eftermiddag til dig. På sådan en 3. Januar er jeg sikker på, at de fleste af jer er hoppet i arbejdstøjet igen, måske allerede siden i går? Jeg tog fat på en fuld arbejdsdag i går, og det var med stor glæde endda, fordi efter en skøn juleferie med pigerne hjemme, herskede der ingen tvivl om, at vi alle var parate til hverdag og adskillelse. Du kender det måske?

I går valgte jeg at springe ud, hvor vandet er dybt og sort. Jeg tog jeg hul på det nye bloggeår ved at overskride en personlig grænse i form af at lave video-blogging. Godt nok har jeg tidligere delt et par små hilsner med jer, men det der med at video-blogge, kræver altså at jeg lige sluger et par kameler undervejs. Jeg gør det, fordi jeg synes mediet kan noget andet og mere end det skrevne ord – dels kan jeg invitere jer lidt tættere på, men der er også ting, som er sjovere at vise i stemningsbilleder end beskrivelser. Mange af jer har givet udtryk for en interesse for at høre om mit arbejde som selvstændig, så den første VLOG jeg har lavet er ganske simpelt et godt udsnit af, hvordan en arbejdsdag kan se ud for mig. Se med her

Jeg kan enormt godt lide at se den slags videoer fra andre “helt almindelige”, og derfor håber jeg selvfølgelig også, at jeg kan give det samme videre til jer nu. Der ligger ingen aftaler med mig selv om, hvor ofte jeg skal lave VLOGs, så det bliver de gange, hvor jeg synes, det giver mening.  Hvad synes I om ideen?

I dag har jeg, i modsætning til i går, en blandet dag med både kunder i klippestolen, blogging og regnskab, men i aften skal jeg simpelthen i dansetøjet for første gang i lang tid. Hele julemåneden efterlod sig desværre ikke tid til at komme afsted, så jeg forventer at være fyldt op af lige dele smerte og glæde her de kommende dage, ha ha. Nyd aftenen kære du, kærligst Dorte 

English recap

Video blogging is very new and foreign to me, but after having watched other bloggers make these videos I was inspired to try it myself. I find it that I get much more and new layers from watching the VLOGs of bloggers I already follow and therefore I thought to myself; maybe I would be able to pass on more nuances through video blogging too? I hope you’ll enjoy my first real VLOG and I hope you’ll go easy on me, if you find it that I need some more practice! 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

15 tanker om “VLOG: 2. Januars begejstring

 1. Rigtig fin vlog. Du bor så hyggeligt. God underholdning nu jeg ligger hjemme med forkølelse?

  1. Rigtig god bedring til dig og tak for søde ord med på vejen?

 2. Rigtig fint 🙂 Sjovt som det giver en helt anden opfattelse af jeres hjem, når man ligesom “kommer med rundt” og ikke kun ser det på statiske billeder. Bliv bare ved, jeg skal nok kigge med 😉

  1. Ihh tak Helle, jeg et helt lettet over de søde kommentarer, det er kommet på det. Jeg tænker netop at bruge VLOGs til at vise lidt mere af hjemmet ? rigtig god aften til dig, kh Dorte

 3. Hvor er den bare fin og hyggelig! Det er altså så rart at se lidt ‘levende’ billeder. Sikke et skønt hjem, I har <3

  1. Åh hvor er du sød Thit, tusind tak! Jeg elsker også når jeg som læser/publikum bliver inviteret ind i små videoer, det er nemlig hyggeligt og på en måde mere personligt ikke? Kh Dorte

 4. Rigtig god vlog. Så fint lavet. Og hvor er du sød, sådan live.

  1. Ih tak, det var søde af dig – verdens bedste aften til dig, kh Dorte

 5. jeg elsker din blog.den er så hyggelig og jordnær. det er en lille fin video du har lavet der. rigtig godt nytår til dig

 6. Hvor er det en lækker video og hvor gør du det så godt.

  Tak for inspirationen. Jeg er meget nysgerrig på hvordan man laver sådan en vblog.
  rigtig god weekend.

  Knus dine nye fan Vibbe fra Byguldager.dk

 7. Jeg synes, at det er en smadder fin idé, og din vlog tegner rigtig godt 🙂 Dog har jeg desværre ret svært ved at høre hvad du siger, da volumen på musikken (for mig i hvert fald) er lidt høj ift. din stemme.

  Godt nytår, Dorte!

  1. Hej Mille – du har helt ret, jeg har selv haft tanken og vil helt sikkert arbejde på det til næste gang. Jeg skal nok også bare turde hæve stemmen lidt mere og ikke være helt så genert – det kommer nok med erfaringen, ha ha. Men musikken kan der i hvert fald skrues på – jeg håber, du får en fin weekend og tusind tak for din feedback. Kh Dorte

   1. Hej igen Dorte,

    Ja, det er også klart at der lige er noget tilvænning osv, tænkte bare at det nok var musikken 🙂 Men det er i hvert fald et hyggeligt indslag, så jeg ser frem til næste gang.

    Derudover så et lille input -selvom jeg sætter hak ved, at jeg gerne vil have en e-mail om nye kommentarer (altså så jeg kan se, at du har svaret mig) så kommer der altså ikke nogen. Det har før virket, men de sidste 2-3 gange, jeg har kommenteret, der har jeg ikke hørt noget på mailen. Blot til din info, hvis det er noget teknik-drilleri 🙂

    1. Uff sådan noget teknik der ikke virker, er træls og jeg ved faktisk ikke engang om det er noget jeg selv kan fikse. Det dykker jeg lige ned i, men lad mig godt vide, hvis det pludselig virker igen ? kh Dorte

     1. Skal nok give lyd 🙂 Håber at det nemt lader sig fikse, så du ikke skal bakse med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.