fbpx

VLOG: Kom med bag kameraet på en boligreportage

Januarhjem 3Copyright

Kunne du også tænke dig at få skudt en boligreportage? Måske er du bare nysgerrig efter at vide lidt mere om, hvordan det foregår… her er en video bag kameraet og mine tips til sig, som gerne vil i kontakt med en af boligstylisterne

Hej med dig. Jeg er klar med endnu en VLOG, som denne gang tager jer med bagom en boligreportage. Som du måske læste i sidste uge, havde jeg nemlig besøg af et svensk team, der ønskede at skyde billeder af vores hjem.

Jeg er flere gange blevet spurgt, hvordan man bliver valgt til at få lavet en boligreportage og hvad det kræver, så derfor tænkte jeg, at jeg ville dele et par tanker og erfaringer med jer. Jeg slutter indlægget af med en lille liste over navne på dem, du kan tage kontakt til, hvis du går og drømmer om at få din bolig foreviget til for eksempel et magasin, men først til videoen… 

Sådan får du lavet en boligreportage

Først og fremmest skal det siges, at det selvfølgelig ikke er alle hjem, det egner sig til en boligreportage. Når det så er sagt, er der forbavsende mange hjem, som har en unik ramme, lysstemning eller personlig indretning, som de dygtige fotografer og stylister kan få magiske billeder ud af. Mange gange ved man ikke selv, hvilket potentiale ens hjem rummer, og jeg tror de fleste af stylisterne, hellere vil få for mange henvendelser end for få. Sorry kære stylister, hvis jeg tager fejl…!

Der er en lang række af personer, som altid har føleren ude efter nye hjem, de kan få lov at arbejde med. De har travlt, og de kan ikke opdage alt på egen hånd, så man skal ikke holde sig tilbage med at kontakte dem på Instagram eller i mailboksen, for at høre om de vil se et par billeder fra ens hjem. Har du fornuftige boligbilleder i dit feed på Instagram, har du på den måde endda et tilgængeligt portfolio at vise frem. Her er dem, jeg har arbejdet med, og de er altså alle sammen ufatteligt dygtige og søde:

Der er selvfølgelig en hulens masse foruden de nævnte, men nu holder jeg mig lige til dem, jeg har lavet noget med.

Inden du får besøg kan du med fordel forberede dit hjem ved at der er ryddet op og rent. Sådan noget som friske blomster, grene og grønne planter er vigtigt, da det er den slags fyld, som skaber liv til billederne. Style dine hylder og hjørner så godt du kan, men hav gerne et par ekstra vaser, stager eller fine pynteting ved hånden, så stylisten nemt kan snuppe noget ekstra til at fuldende dit stilleben. Bliv ikke overrasket, når de pludselig flytter en stol eller et billede – det er bare sjovt at se de muligheder, som de ser. De er professionelle trods alt. Skal du have en boligreportage fotograferet, så slipper du heller ikke for selv at indgå i den, så klæde dig i tøj, der vil gøre sig godt på billeder og som du føler dig smuk i. Og bare rolig; de hjælper dig rigtig meget, hvis du ikke er vild led at blive fotograferet.

Anna og Jonas, som var hos mig i sidste uge, skal nu gøre billederne klar og forsøge at sælge reportagen til et medie. Jeg ved derfor ikke, hvor billederne ender endnu, men jeg er rimelig sikker på, at det bliver et svensk medie. Uanset hvad er det altid sjovt at være med ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

3 Comments

 1. Mille
  1. februar 2017 / 19:10

  Super fin og sjov vlog! Og lydniveauet er super nu 😀

   • Mille
    1. februar 2017 / 20:49

    🙂 (Y) (Y)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.