VLOG: Sådan planlægger vi i hverdagen

Familie 3Copyright

English recap

Vores hverdag har ændret sig og derfor har jeg endnu engang fattet de gode planlægningsvaner. Her deler jeg en VLOG med flere ord på hvordan og hvorfor vi planlægger så meget herhjemme

I vennekredsen bliver vi kaldt Hr og Fru Excel. Det er der en god grund til, fordi vi kan godt lide planlægning og struktur herhjemme – især et rodehovede som jeg har stor gavn af den gode planlægning, og jeg oplever, at det hjælper mig til at være gladere og at nå mine mål. Nu hvor manden igen er “sendt i krig” (altså ikke sådan rigtigt, han går bare på arbejde igen) har vi sat hverdagsplanlægning i værk igen, så vi på bedst mulige måde kan bruge energien fornuftigt i en periode, hvor kræfterne bruges på at etablere nye rutiner og relationer.

Som I sikkert ved, har jeg lavet gratis downloads af både madplansskema og familiekalender, men jeg kan høre i mine snakke med kunder i salonen, at det bestemt ikke er alle, som praktiserer den gode planlægning, så nu har jeg simpelthen lavet min næste VLOG, hvor jeg sætter lidt flere ord på vores tilgang til planlægning herhjemme – jeg synes nemlig, alle fortjener den tid og overskud, som man vinder ved lige at investere en smule tid i det.

Link til både madplan og Familiekalender finder du her

Er det ikke skønt med en sulten kat, der simpelthen formår at forstyrre midt i filmen? Sådan opfører hun sig generelt for tiden, så jeg har netop opsat udfordringer til hende, som forhåbentlig kan distrahere og øge hendes motionsrate en smule, hi hi.

Jeg håber, din torsdag er dejlig? Jeg slutter dagen af med den næste faglige event for bloggere, som jeg har været ekstra spændt på. Jeg er lidt nervøs ligesom sidst, men samtidig sikker på, det nok skal gå godt 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

4 Comments

 1. Linda Andersen
  19. januar 2017 / 18:15

  Hej Dorte. Det er så hyggeligt med dine små videoer, så bliv endelig ved med det 🙂

  • 19. januar 2017 / 22:17

   Tusind tak Linda, jeg tror jeg vænnet mig til det. Kan mærke allerede her anden gang, at det er sjovt at lave dem – hvor er dejligt at høre, at det rammer godt derude. Håber du har det godt, knus

 2. 20. januar 2017 / 8:34

  Så har jeg tilmeldt mig dine VLOGS, de er super gode. Tak fordi du også deler på denne måde, det er super hyggeligt. KH Kamilla

  • 22. januar 2017 / 20:21

   Ihhh hvor dejligt Kamilla og tak for dine søde ord. Det betyder virkelig meget at mærke tilslutningen – jeg glæder mig allerede til den næste ? god søndag aften, kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.