0
Bolig DIY Jul Lately

Vores nytårsbord og et par ord om vores aleneaften

nytarsbord-3Copyright
English recap

Vil du høre, hvordan det gik for os med at være alene Nyta%CC%8Arsaften? Her er lidt om det, men også flere billeder fra vores nytårsbord.

indlægget indeholder reklame_grønHer ville jeg faktisk gerne starte med at sige, at jeg havde verdens bedste tip til jer, men virkeligheden er nok nærmere, at det er simpelt, men virkningsfuldt, og at grunden til, at jeg deler det med jer, er fordi jeg var glad for det, at jeg bare dokumentere det. Det drejer sig om bores fine nytårsbord, som var så fint, at jeg har fået lyst til at gentage det til jul til næste uge.

Jeg kunne bortset fra det se, at I var mange, der besøgte indlægget om at vi holdt nytår alene i år, og jeg fornemmer at flere faktisk føler sig lidt bundet af forventningerne til Nyta%CC%8Arsaften. Det  skal siges, at vi har prøvet både fester, at stikke helt af og slet ikke fejre Nyta%CC%8Aret ligesom et par mere casual parmiddage har været afprøvet, og det er ikke fordi vi har fundet en model, der skal efterleves hvert år fra nu af – hvad vi gør til næste år, ser vi på, når vi nærmer os den tid, men i år var det aldeles fint for os.

nytarsbord-10nytar-6 nytarsbord-8nytar-4

Sådan gik vores nytårsaften alene hjemme

Vi sov længe og stod op i roligt tempo. Efter morgenmaden og iført nattøj dækkede jeg bordet, mens manden smed pigerne i bad. Efter selv at have været en tur i gemakkerne for at stadse mig lidt op, modtog vi vores venner og serverede appetizers, kransekager og champagne, hvilket var en helt perfekt model, fordi alle børn, uanset alder, var friske og oplagte til at nyde hinandens selskab. Det blev til et par gode timer med sludder og raketaffyrring, hvorefter de kørte hjem til sig selv.

Vi brugte derefter lige en times tid på TV og afslapning i hvert sit hjørne, hvorefter manden hentede sushi og pigerne og jeg gjorde bordet klar igen. Kl 18.00 poppede vi champagnen og så dronningens nytårstale, hvorefter jeg gjorde maden klar, mens der blev affyret endnu et par raketter. På den måde fortsatte aftenen med en vekslen mellem stjernekastere, bordbomber, mad,, raketter og dessert. Vi fik endda skruet lidt op for musikken og danset med Freja, som var i sit bedste festhumør, og da klokken var 21.00 og de røde rande meldte sig i øjnene på pigerne, skød vi de sidste raketter af og lagde dem i seng.

Manden og jeg slappede faktisk bare af med en god serie herefter, men vi forsøgte os da med en drink, som jeg havde været kreativ med – den var dog virkelig dårlig, så vi droppede den, ha ha! Ved midnat skålede vi selvfølgelig nytåret ind, kyssede og gik ud på vejen for at hilse på et par naboer, men jeg havde en klar fornemmelse af at pigerne ville vågne, så jeg var hurtigt inde igen for at få bekræftet min gisning. De var lidt bange for rabalderet, men vi gik med dyner og nattøj ud på vores repos og så det flotte fyrværkeri fra 1. salen, hvilket afdramatiserede det for dem. De lagde sig nemt til at sove igen derefter, og vi gik faktisk også i seng – klar til en frisk og tømmermandsfri 1. januar med dyner i stuen og kransekagerester.

nytarsbord-2nytarsbord-6nytarsbord-4nytarsbord-7

Bordet blev dækket med en naturhvid dug, en tynd cobbertrådslyskæde, rustikke tallerkener fra Kähler, grene og lysestager i forskellige højder.

Hvordan gik din Nyta%CC%8Arsaften mon? ♥

English recap

We had chosen to celebrate New Years Eve alone with the kids this time around and it was a success. We didn’t want a big party, instead just enough party so that the kids had a feeling that there had been one. They loved it, and we were pleased too not feeling very up to the festivitas. The table setting was simple made with branches and a thin light chain and some old candlesticks.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Gitte H
  2. januar 2017 kl 10:36

  Fine billeder 🙂 Det lyder som en rigtig hyggelig nytårsaften. Godt nytår!

 • Reply
  Rikke
  3. januar 2017 kl 22:52

  Vores nytårsaften var meget lig jeres, helt uden forventningspres. En hyggelig dag og aften i stille tempo med god mad. Perfekt til en nytårsaften, hvis du spørger mig ☺️ Kh Rikke

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.