Udgivet i Skriv en kommentar

Dubai venter, har du nogle tips til os?

Copyright

En stille start på søndagen er lig med 4 K’er: Kaffe, kys, kram og kuffertpakning. I morgen suser vi til lufthavnen med en kuffert fuld af solbriller og badetøj, og destinationsnålen peger på Dubai. Jeg glæder mig helt vildt, men ved ikke rigtig, hvad jeg skal forvente? Jeg ved ikke meget om Dubai og har hørt blandede holdninger til stedet, men de associationer, der umiddelbart dukker op i mit hovede, ja de glitrer en hel del. Jeg ved, at vi gerne vil opleve det store marmorpalads, men jeg gad helt vildt godt høre fra dig, som har været der, hvad du synes, vi skal prioritere foruden hotellets pool?

Jeg har på Instagram stalked diverse hashtags og profiler, og der er god inspiration at hente blandt andet her:

  • @thehungryfeet, en Dubai-indbygger, der tilsyneladende prøver samtlige spisesteder i byen af
  • @liveloudgirl, som er en hollandsk pige bosat i Dubai
  • Dubai har også sit eget hashtag #mydubai, som i hvert fald giver masser af input
  • Og så har det selvfølgelig været fint at kigge under hotellets hashtag #steigenbergerdubai

Jeg kunne jo bare Google Dubai, men jeg kan bedst lide at finde oplysninger om mine destinationer via andre blogs, Instagram og direkte fra jer, der læser med – sandsynligheden for at min interesse og smag matcher din, bør jo være til stede eftersom du læser med her i mit univers. 

Så hermed lader jeg flaskehalsen pege på dig – hvad har du til mig kære læser? 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.