Fredagsfavoritter med fokus på fastelavn og kostumer

fastelavnsfavoritterCopyright

Links

Hvis krea-panikken over den kommende fastelavn er ved at sætte ind, kan du tage det helt roligt… Jeg er i dagens anledning nemlig gået all in på kostumer og fastelavnsdragter. 

Åh åh, fastelavn er lige om hjørnet, helt eksakt den 26. februar, og det betyder jo, at vi med børn skal til at beslutte os for enten at lave et kostume eller købe et, hvis ikke vi skal tabe vigtige point hos poderne. Sidste år var jeg dygtig (synes jeg selv) og lavede selv kostumer, men i år er der simpelthen hverken tid eller lyst til at gå i kreaværkstedet, så jeg ser mig omkring efter løsninger, der kan klikkes hjem til pigerne i stedet. Heldigvis findes der mange søde og sjove muligheder, så jeg er helt sikker på, at vi nok skal få nogle glade fastelavnstøser ud af det.

Vil du lave et kostume selv, så se min vejledning til et nemt kostume her

Jeg vil lige skynde mig at sige, at der findes så mange flere muligheder, end dem, jeg fremhæver her, ikke mindst til drengene, så klik forbi og se al udklædning hos Lekmer.

Mine piger vælger nok ikke Star Wars-udklædninger, men jeg er simpelthen så vild med både dem og Captain America, at jeg var nødt til at bringe dem med i collagen herover – måske du har en dreng, der vil være en af dem?

 1. Stormtrooper udklædning
 2. Abehue og hale
 3. Captain America kostume
 4. Star Wars udklædning
 5. Trollz udklædning
 6. Blomsterfe med vinger
 7. Kattehue med hale
 8. Havfruekostume
 9. Brudeudklædning
 10. Askepotparyk
 11. Løvehue med hale
 12. My Little Pony udklædning

Har du mindre børn i vuggestuealderen, så er dyrehuerne især fine – børn i den alder er vist ikke helt oppe at ringe over det der udklædning, men en hue og hale kan de som regel lige være med på – der er også en super cute krokodilleversion, og det eneste du skal supplere med er en langærmet body og leggins.

I sidste uge skrev jeg om fastelavnsfester man kan tage til i København, fordi vores skole ikke holder noget. Er det mon almindeligt – altså holdes der heller ikke fastelavn på dit barns skole? Kh Dorte ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.