Udgivet i Skriv en kommentar

Fede opbevaringsløsninger til organisering i badeværelset

Fredagsfavoritter badeværelseLinks

I dag skal vi se nærmere på de opbevaringsløsninger, som kan hjælpe os til et mere organiseret badeværelse med styr på tingene. 

I denne måneds udfordring er der fokus på badeværelset, som skal muges ud og organiseres bedre. Hvis du vil være med, så se nærmere på udfordringen her, men uanset ambitionsniveau, så har jeg her fundet løsninger frem, som vi vist alle kan bruge som inspiration, når vi skal have bedre styr på alle de små dimser, som for mange hober sig op i et badeværelse.
Jeg selv er ikke kommet igang med månedens udfordring endnu, men jeg føler mig klar til kamp, når jeg vender hjem fra ferie – faktisk glæder jeg mig helt til at gå i gang. Jeg ved jo, at der gemmer sig gamle cremer og alt muligt andet, som optager pladsen uden nogensinde at komme i brug. Det er så svært tilfredsstillende at komme i bund med den slags.

 1. Pock hylde fra House Doctor, som især er praktisk til mindre badeværelser
 2. Medicinskab fra Montana – jeg er helt skudt i det sart lyserøde!
 3. En fin kurv fra Ellos Home, for eksempel til toiletpapirsruller eller små gæstehåndklæder
 4. Slide opbevaringsboks, som stables og ikke fylder noget
 5. Bakke fra Meraki til sæber, cremer eller make-up
 6. Kop til pensler og tandbørster
 7. Blæksprutte shampooholder, virkelig praktisk, når man i familien har flere shampooer i gang
 8. Kasser fra House Doctor
 9. Sæbeholder fra Meraki
 10. Organizer fra Nordstjerne
 11. Klar boks med 3 skuffer fra Nomess
 12. Stige til opbevaring af morgenkåber og håndklæder. Hæng for eksempel en macrame med en plante på den eller blot en krukke til opbevaring af hårelastikker m.v.
 13. Smykkeskrin fra Nomess
 14. Lille badekurv fra House Doctor
 15. Trækasse fra Woodstock til diverse nips
 16. Nic Nac Organisers, så man kan samlet nips på en pæn måde
 17. Fin lille hylde, som jeg faktisk har delt med jer før – måske jeg rent faktisk skulle købe den selv? Er i hvert fald ret vild med den
 18. Rund sætterkasse fra Ferm Living

Jeg har søgt efter en hængedims med lommer, som kan hænge bag døren, men kan kun finde denne her, som jeg altså slet ikke er vild med. Ved du mon, hvor jeg finder en pæn og praktisk version af den slags? I øvrigt vil jeg høre, om nogle af jer har erfaringer med noget i stil med den her smykkeboks? Jeg kan slet ikke beslutte, om jeg synes, den er grim og uhandy eller rent faktisk redder mig fra smykkerod.

Her i Dubai nyder vi dagene til trods for overskyet vejr. Faktisk talte vi i går om, at det måske ligefrem er lidt heldigt at skyerne er der, når man gerne vil gå lidt rundt – det betyder jo, at det er knap så svært at overholde etiketten med tildækket påklædning. Klem Dorte ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.