Udgivet i Skriv en kommentar

Guide: Her kan du fejre fastelavn i København 2017

Fastelavn 2Copyright

Jeg deler her en guide til de steder i København, hvor du kan fejre fastelavn her i 2017. Vi skal nemlig finde en super fastelavnsfest i år, hvor skolen ikke holder noget for børnene

Pigerne kom forleden hjem og fortalte, at der ikke bliver afholdt fastelavnsfest på skolen, ligesom de heller ikke fejrede Halloween. Det kan man jo synes om, hvad man vil, men faktum er, at vi skal finde en fastelavnsfest, som vi kan tage til med trunterne, så derfor har jeg suset lidt omkring på nettet for at få overblik over de steder, hvor vi kunne fejre fastelavn her i København. Jeg er helt sikker på, at I må være flere med samme behov, så her er en guide over de arrangementer, som jeg synes var interessante på min rundtur.

Her kan du tage til Fastelavn i København 2017

  • Kirkerne i Københavns Stift afholder fastelavn og børnegudstjeneste i weekenden 25.-26. februar. I denne guide finder du et overblik over de forskellige kirker lige fra Amager til Nørrebro, Østerbro, Christianshavn med flere 
  • Kulturanstalten på Vesterbro afholder fastelavnsfest den 26. februar – det koster 30 kroner, og billetterne kan bestilles via dette info-opslag 
  • Biblioteket på Rentemestervej afhodler gratis fastelavnsfest den 26. februar – mere info her 
  • I Østerbrohuset afholdes en kæmpe fastelavnsfest med både legeland, fastelavnsboller mv. Det koster 40 kroner pr barn, og man kan købe billetten via dette opslag – OBS! Du skal købe dine billetter senest i dag 4. feb!! 
  • Kulturhuset på Bryggen holder gratis fastelavnsfest – selvom det er gratis kræver det tilmelding, hvilket foregår via dette opslag 
  • Kulturhuset Indre By – mere info her, hvor du også finder link til billetbestilling. Entreprisen er 50 kroner for børn, gratis for voksne 
  • Nationalmuseet afholder et af byens absolut mest populære fastelavnsarrangementer, som du kan købe børnebillet til her og voksenbillet her 
  • Fastelavns Slik eller Ballade er et mere ekstravagant arrangement, som afvikles den 25. februar. Der vil være fed underholdning med blandt andre Hr. Skæg samt Louise og Sebastian fra Ramasjan. En børnebillet koster 100 kr, og hele overskudet går til Red Barnet. Mere info her

Nyd lørdagen, det sidste som er tilbage af den – her i hjemmet er det med stornydelse, optankning af overskud og masser af kramme-nærkontakt. Pyhh det er er godt, og minder mig om, hvor meget vi glæder os til en uges ferie i hinandens selskab 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.