Kimono og print, som man bare flytter ind i

Old dubai 13produkter

Copyright

Fineste print, som bare passer til alt – ikke mindst udgjorde det min mest benyttede tøjgenstand på ferien i Dubai, og jeg spår en lysende fremtid for kimonoen her til foråret også.

Når man bevæger sig rundt i Dubai, er der en vis etikette at overholde, så jeg sørgede for at være lidt tildækket, når vi var på tur. Heldigvis havde jeg medbragt min nye kimono, som skulle vise sig at være et sandt hit for mig, og jeg er bestemt ikke færdig med at elske den, bare fordi vi er kommet hjem igen.

Du har nok opsnappet, at jeg er loyal fan af Black Swan, og især de senere år, synes jeg kollektionerne har haft lidt ekstra god kant på udtrykket. Der er adskillige af mine allerbedste basisting, som netop har deres label i nakken, og således kan jeg her vise jer mit mest brugte outfit på ferien i Dubai, som bestod af Black Swan fra top til tå.

Se også min guide til den perfekte basisgarderobe her

Old dubai 6Old dubai 7Old dubai 8

Reklamelinks:  Top med blondekant / Kimono med print / Bukser / Sandaler fra Angulus / Taske fra Cos / Halskæde fra H&M / Guldørering med 3 striber / lille zirkonørering fra Enamel (gamle, lignende her)

Bukserne er gamle, faktisk fra den allerførste kollektion fra Black Swan, men de er simpelthen så lækre at jeg overvejer, om jeg lige skulle klikke et par mere hjem – de er lavet i et materiale kaldet cupro, som jeg synes føles som sandvasket silke, bare mindre sart. De 196,- kr er vel givet meget godt ud, når man ved, man trives i dem!

Tænk at det allerede er torsdag – jeg føler kun lige ugen er begyndt, men allerede venter der en weekend – vores indeholder arbejde for mit vedkommende og fastelavnsfest med pigerne på søndag. Vi tager nok afsted til en af disse tidligere nævnte fastelavnsfester, klem Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Tøjet er sponsoreret af Black Swan Fashion

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan
Follow:
Share:

3 Comments

 1. Louise
  23. februar 2017 / 12:59

  Smukt outfit! Hvordan er størrelsen på både bukser og kimono?

  • 23. februar 2017 / 14:37

   Deres størrelser er generelt ok store i det, jeg har både buks og kimono i str M, hvor jeg er str L i for eksempel H&M, hvis du kan bruge det til sammenligning?

 2. Louise
  24. februar 2017 / 22:45

  Det kan du tro 🙂 Tak for svar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.