Udgivet i Skriv en kommentar

4 alt for lækre looks til at bringe forårsfølelsen frem

FredagLinks

4 looks jeg har lyst til at dyrke, når foråret viser sit milde ansigt… lidt rocker, lidt boheme, lidt tøset og lidt casuel. Alle er glade, right?

Kan du også mærke trangen til forår presse sig på? Jeg synes især her efter min ferie med varmere briser at jeg har svært ved at acceptere påklædningskravene herhjemme. Jeg vil have bare ben, florlette skørter og plads til boho-detaljer, og jeg finder det aldeles træls med lag og tyk strik disse dage. Jeg har fundet lidt lækker inspiration frem til os, altså til dig og ret meget til mig, så her er 4 looks, jeg hsr lyst til at dyrke for tiden…

LOOK 1

Mega nice casual chic til varme forårsdage i byen:

Stine Goya bukser (på udsalg) / Klassisk Tee med flæse fra Black Swan / Rå og feminine strappy sandaler med hæl fra Kurt Geiger (på udsalg) / Statement armbånd med røde farver

LOOK 2

Helt simpelt outfit, som passer glimrende til sæsonen netop nu:

Velour bukser med kasseben fra Soaked in Luxary / Tilhørende velourbluse / Hvide sneakers fra Ellos

LOOK 3

Nok i virkeligheden mit aller yndlingslook af de 4 viste:

Lang marrokansk inspireret kjole fra Line of Oslo / Hvid blondekjole fra Ralph Lauren (på udsalg) / Fineste ruskindssandaler med snørre fra Ellos / Min bikerjakke fra Samsøe Samsøe, som jeg allerede bor i / Cute sommer clutch med blomsterdekorationer fra Asos

LOOK 4

Et look, der passer godt til sæsonen allerede nu, ikke mindst et look, som tør lidt mere:

Boyfriend jeans fra Black Swan / Rød stribet skjortebluse med flæse fra Soaked in Luxary / Leopardsko fra Asos / statement armbånd med kæmpe kugle fra Asos

 

Jeg har naturligvis udvalgt 4 looks, som jeg kunne se mig selv i, men skulle jeg nu virkelig vælge noget, så hoppede jeg gerne rundt i det sidste look den næste måneds tid, for så at skifte over i Look 3, når forårssolen rammer os… og så ville Look 1 være ganske perfekt til sommer, som man har fået lidt farve.

Jeg har i øvrigt lige øjnet denne ret så fine og meget enkle foldover clutch i sort læder, som kunne fungere som prikken over i’et til de fleste looks henover sommeren.

Nå damer, fredagen må sparkes igang og jeg har mange kunder, der skal have lavet lækkert hår i dag. Forhåbentlig får du en skøn dag og weekend, klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.