Udgivet i Skriv en kommentar

On that note…

Copyright

En følger var i dag årsag til, at jeg næsten fik kaffen galt i halsen, og så er jeg ellers lige vokset et par centimeter i dag.

Tidligere i dag delte jeg et indlæg omkring det at blogge og tjene penge på det. Sådan lidt meta-agtigt, men alligevel et emne jeg har taget op, fordi jeg meget ofte bliver spurgt om netop det. På den note fik jeg i dag sat et flueben, som jeg har set meget frem til, idet jeg holdt et oplæg omkring bloggeres arbejde og dilemmaer – naturligvis sammen med dygtige og seje Lisbeth og Camilla, men denne gang også gjort selskab af Dansk Journalistforbund, som jo er igang med at etablere en ny forening for bloggere i Danmark. Det har krævet mange timers arbejde, ulønnet vel at mærke, men jeg er så stolt over at være med til at sætte blogging på dagsordenen, så vi får en faglig anerkendelse.

Du husker måske, at jeg før har nævnt, hvor nervøs jeg bliver over at skulle holde oplæg? Denne gang havde jeg mere hold på nerverne end sidst – Måske man rent faktisk kan lære det? I hvert fald har jeg været helt høj i dag over at have gennemført det og mærket den store interesse for mit fag, og jeg var simpelthen bare lige nødt til at dele min eufori med jer her på bloggen også. Det er jo jer, der har gjort mig til den blogger, jeg er!

Alt imens jeg har været seriøs og faglig hele dagen, har en sød og sjov følger til gengæld givet mig et ekstra stort smil på læben over dette billede. Den kunne jeg nok godt have set komme, hva?! Rigtig god aften, klem Dorte ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.