0
Dubai Rejser

Postkort fra Dubai, Kite beach og Sejlet

Dubai_kite 1Copyright

Om vores første rigtige dag i Dubai, hvor vi tog til stranden med start ved Kite Beach og sluttede ved Cove Beach og Burj Al Arab, som du måske bedre kender under tilnavnet Sejlet.

Halløj fra poolkanten! Jeg tænkte jeg lige ville hilse på her fra de varmere himmelstrøg, hvor vi nyder tilværelsen i lidt mere luksuriøse omgivelser end vanligt. Hurra for det!

Vi har ikke det varmeste solskinsvejr, men det gør faktisk ikke noget. Vi var ellers lidt nervøse over det med vejret hjemmefra, fordi vejr-app’en viste regn og skyer hele ugen igennem, men det har indtil videre ikke været den slags regn, som vi frygtede, derimod 5 små dryp i ny og næ. Det gør ikke noget, heller ikke med det skyede vejr, fordi det betyder bare, at man kan holde ud at gå rundt og se på byen.

Vi startede onsdag morgen med en taxatur til Kite Beach. Jeg havde fået anbefalingen direkte fra Linda, der bor i Dubai, og det var et virkelig godt råd, når man er på rejse med børn. Langs stranden er en bred strandpromenade med løbespor og gangsti, og du møder masser af food trucks, spisesteder, legepladser og anden underholdning – og så er der selvfølgelig den offentlige strand, som er pæn og fristende selv i gråvejr.

Dubai_kite 13Dubai_kite 11Dubai_kite 10Dubai_kite 9 Dubai_kite 8Dubai_kite 12
Reklamelinks
Sølvsandaler fra Bisgaard / Rosa sandaler fra BisgaardMønstret nederdel fra Noa Noa Miniature / Rygsæk fra Herschel

Vi startede turen i den ende længst væk fra Sejlet. Der fandt vi et væld af foodtrucks og diversenderholdning for børn og barnlige sjæle. Det var tydeligt at flere af byens expats også bruger stedet som underholdning, og blandt andet var der en overdækket og super cool skaterbane, som var fyldt med glade unger i alle aldre. Vi passerede også en legeplads, som var lidt som at gå i trækronerne blot uden trækroner; i hvert fald krævede det sikkerhedsbælte og sele at bevæge sig fra start til slut på forhindringsbanen, som vel var omkring 2 meter høj. 

Efter en rum tid tog vi en pause på Salt, som Linda ligeledes havde anbefalet – et charmerende sted med loungesofaer i sandet, palmer, foodtruck og rigtig god kaffe. Timingen var ikke til at spise frokost der, men det ville jeg egentlig godt have haft med – måske vi når forbi en gang mere?

Dubai_kite 7 Dubai_kite 4 Dubai_kite 5Dubai_kite 3 Dubai_kite 2 Dubai_kite 1img_7468

Efterhånden som vi nærmede os Sejlet blev gaden parallelt med strandpromenaden mere lokal med store, dyre (gætter jeg på) villaer og en rigtig smuk Moske. Ved Cove Beach og altså ret tæt på Sejlet nu, blev det straks mere turistfyldt, ikke at det var træls, men vi bemærkede det trods alt. Med en ret heldig timing begyndte det at regne lidt mere, netop som vi følte os færdige med turen, så vi fangede en taxa og kørte tilbage til hotellet. Her har det igen tørvejr og vi kunne snuppe et par timer og en sen frokost ved poolen.

Vil du følge med i vores ferie, så kig under hashtagget #bybakindubai på Instagram, klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.