Sådan giver du nemt dit hjem et nyt look

Desenio 7SamarbejdeCopyright

Du kender garanteret til trangen til at give hjemmet en total make-over, men ikke helt at have råd til at svinge med tryllestaven? Her er mine 3 mest brugte tricks til at skabe forandringer, og så får du en rabatkode til selv at kunne give dit hjem et lille løft.

Når jeg trænger til at give mit hjem en make-over, men egentlig ikke har tid eller råd til den helt store tur, så er der som regel 3 løsninger, som jeg tyr til – enkeltvis eller alle dele på en gang:

  1. Nye puder og tekstiler, som kan bringe ny stemning ind i rummet
  2. Flytter rundt på billederne eller skifter nogle af dem ud 
  3. Maler en væg eller sætter tapet op

Jeg synes i virkeligheden ikke, at vores stue fejler noget, men længe har jeg alligevel følt en trang til at lave lidt små ændringer derinde. Overvejelser om at udskifte lysekronen (og sofaen) er der, men i den mere light genre har jeg nu gjort det, som havde stor virkning og kun kræver lille investering, nemlig ændret min billedvæg til noget mere roligt, udtryksfuldt og ensartet. En løsning som jeg lige nu er voldsomt glad for heldigvis..

Desenio 11 Desenio 12-2Desenio 9

Jeg har valgt nogle fotografiske plakater med naturmotiver, som alle sammen harmonerer og skaber ro. Plakaterne er fra Desenio, som jeg før har blogget om, og som aldrig svigter, når det gælder et stort og fristende udvalg af posters til fornuftige priser. Eneste udfordring er at indsnævre valgmulighederne til en kurv, man er klar til at klikke hjem.

I vores udestue manglede vi også noget til væggene, så hos Desenio søgte jeg specifikt efter noget roligt og pastelfarvet til at give lidt modspil til den nougatfarvede veloursofa. Jeg har primært shoppet i den fotografiske kategori, men Desenio har altså også et stort udvalg af grafiske plakater, hvor jeg for eksempel faldt for den lille poster med rosafarvede kålhoveder.

Desenio 3

Rabatkode på 25% hos Desenio

Jeg har fået lov at give jer en rabatkode, der gælder fra i dag til og med på torsdag den 16. februar. Ved at bruge koden bybak fratrækkes 25 % på prints – bemærk dog at rabatten ikke gælder på deres ekslusive posters eller rammer, klips og hangers. Gå til Desenios udvalg af posters her.

Tak fordi du læste med på dette indlæg, som jeg udgiver i samarbejde med Desenio, klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.