Udgivet i Skriv en kommentar

Skør casual friday med vintage, striber og dutter

Strik 2

Links

Copyright

Nogle gange er der bare brug for at ryste posen lidt, og da jeg iklædte mig dette lidt skøre outfit den ene dag, endte det med at føles så rigtigt, at det blev til et 2-dage-i-træk-outfit. Her er en snak om striber, vintagefund og skøre frisureovervejelser.

I fredags var jeg doven og træt efter en lang dag i Herning dagen før, så jeg lavede en frokostaftale med en veninde og hoppede ud af døren med det mest casual jeg længe har præsteret på casual friday, ha ha. Det var faktisk anden dag i træk, jeg iførte mig striber og vintagestrik i pudderfarver og landskabsmotiv, men jeg følte mig så rigtig og veltilpas i looket, at det bare måtte til. Min mand synes der gik lidt Princess Leia i den med dutter og rød læbestift, og jeg tilstår da gerne, at lige dutterne og de røde løber måske ikke bliver en permanent del af mit hverdagslook – især de røde læber er måske liiiige i overkanten, hvad synes du?

Strik 4 Strik 5 Strik 3Strik 8Processed with VSCO with m3 presetStrik 6

Reklamelinks: Stribede bukser fra Zara (gamle, lignende med rød stribe herfra) // Ruskindsstøvler fra Tamaris //Rød læbestift (35 Just Deluxe) fra Max Factor // Vintagestrik fra Bob & Lutetia // Panton Wire i guld fra Montana Furniture // Plakat fra Desenio

Jeg er altså udsædvanligt begejstret for min strikkede pudderdrøm – den er retro uden egentlig at være det, og man bliver faktisk i tvivl om, hvornår den egentlig er lavet. Det er nogle super fine detaljer, blusen bærer, og farverne er aldeles nutidige, så den kan bruges med mere klassiske underdele end de stribede her.

Næste gang, jeg skyder et outfit bliver højst sandsynligt i Dubai, hvor jeg påtænker at lave et bagholdsangreb på manden, der ellers ikke er fjollet med al det der fotografering. Ikke desto mindre bringer jeg nogle lækre sager med mig fra Black Swan, som naturligvis skal have lov at blive forevigede i de sommerlige omgivelser, som de trods alt er designet til værende en forårs- og sommerkollektion.

Selvom jeg holder ferie i næste uge, betyder det ikke, at der bliver stille her på bloggen. Dels har jeg planlagt nogle indlæg, som jeg poster automatisk, dels glæder jeg mig til at skrive lidt fra Dubai en gang i mellem. Denne uge har jeg så bare ekstra travlt med at forberede så meget som muligt, således jeg kan holde fri så meget som muligt i næste uge, klem Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.