Udgivet i Skriv en kommentar

Små glimt fra uge 5

Copyright

Arbejdsdag i Herning, grinebidderlykke og genbrugskærlighed – det er blandt overskrifterne på ugen, der gik

Weekenden er kærkommen efter endnu en uge i sus og dus. Jeg okser virkelig bare derudaf for tiden, og mærker, hvordan det påvirker mig både fysisk og mentalt – fysik træthed og mentalt overskud betyder at det hverken er rigtig skidt, men dog også, at jeg endnu mangler at finde den helt rette balance. Mest trives jeg jo og heldigvis er det sådan, at hver enkeltstående dag er en, jeg altid ser frem til, så jeg bekymrer mig ikke rigtigt over lige at skulle finjustere ved et par ting. Det kommer nok hen af vejen.

Rent privat bød ugen blandt andet på en fødselsdag hos en nær veninde. En af den slags, som altid ender højrøstet i et stort rabaldergrin, og det er slet ikke så skidt. I går holdt vi lækker lørdagsfri med en noget nær perfekt afbalancering mellem praktisk, leg og spil og afslapning. Vi sluttede af med en familiemiddag på Italy med et par trætte piger.

Arbejdsmæssigt rundede vores blogforening et skarpt hjørne midt på ugen, og jeg tilbragte dernæst en hel dag i Herning, hvor der på Formland vises designnyheder frem fra den kommende sæson. Jo jo, der er skam nok at se til og jeg tilstår, at jeg ikke var særligt produktiv fredag!

Her kommer et par gode glimt fra ugen, der gik…

Glimt 1_

Når man ikke kan holde masken, fordi ældre ægtepar næsten ikke tør se på en, mens der tages billeder… det er Lisbeth, det har skudt billedet her

En alt for lækker opdagelse indenfor dansk produceret grøn rengøring og skincare – det skriver jeg meget mere om snart!

Nitten ved at stå op 5.20 er til at få øje på for B-mennesket, men dette syn opvejede det!!

Det er skønt at hive en dag ud af kalenderen og møde branchen, kollegaer og finde ny inspiration til indhold her på bloggen.

Processed with VSCO with m3 preset

Det var dumt af mig, at spise så meget, men den blødende chokoladekage var alt for fristende til bare at lade stå…

Ny gammel vintagestrik fra Bob & Lutetia, røde løber og dutter på tippen af hovedet. Det er doven fredag!


Sødeste sjoveste møgunger in action


Gardiner i den anden ende af stuen – elsker det

I dag har pigerne og jeg en aftale på Den Blå Planet, som Vig læder os rigtig meget til, men dernæst venter altså søndag aften – den er næsten lige så hellig for mig som fredag aften ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.