0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

Små glimt fra uge 6

Sne 8Copyright

Her er glimt fra en hård uge, hvor de små ting chippene ekstra i bøtten. Her er bobler og plask, såvel som praktiske glæder

Vores vinterferie er skudt igang, men ugen op til krævede lige et par seje træk, og den gik ikke helt uden udfordringer. Jeg måtte sande, at jeg er et menneske og ikke en maskine, så der måtte omprioriteres en kenne undervejs. Når det er sagt, er jeg altså grundlæggende godt glad for de mange små og fine glimt, som opstår i hverdagen, ikke mindst når man har 2 snart 7-årige til at skrue bissen på eller berige os med deres livssyn og verdensbillede.

I morgen rejser vi ned til varmen i en uges tid, hvilket jeg i den grad ser frem til. Jeg har været effektiv ved tasterne, så der ligger indlæg klar til ugens dage, og der er flere af dem, som jeg faktisk glæder mig ekstra meget til at dele med jer: Der kommer blandt andet nye glimt fra vores hjem og dertil hørende indretningstrylleri, og så er jeg klar med en omgang På besøg hos….

Her er ugens højdepunkter

Tøseaften i går med en masse bloggerdamer, tapas og bobler – yeah

Hyggetrold

Dynekat er ren hygge

Sne 17

Absolut ugens højdepunkt med en tur på kælkebakken – jeg blev barnligt glad indeni! De nysgerrige kan se et sandt billedspam her


Lykken er et klædeskab med orden og ting, man gider bruge. Husk at hoppe med på udfordringen og få styr på dit hjem sammen med mig – jeg er så top begejstret for de små mål, jeg når, at jeg virkelig ønsker det samme for dig


Perfekte nye boyfriend jeans som jeg har fået af Black Swan Fashion fra deres nye kollektion

I sikkerhed for sneen hengemmer hun sig primært her disse dage

København i vinterklæder – selvom jeg til enhver tid foretrækker min by om sommeren, så er der nu også noget ved de kolde farver og de gamle bygninger

glimt 1

Et paradistræ, som har boet hos os i mere end 10 år – det bliver bare lige skyllet en gang imellem og beviser at listen over planter som vi ikke kan slå ihjel bare holde. Se lige min planteguide for dummies her

2 skrupsakker ser på hajer i Den Blå Planet

Glade børn med deres nye Playmobil Akvarium, som de fik foræret ved et Playmobilevent – jeg ved ikke hvorfor, vi ikke tidligere har introduceret det til pigerne, fordi det er så umiddelbart let at gå til, og pigerne er top underholdt! Klik på billedet for at se en lille video

Nu står den på lidt kuffertpakning og afslapning – jeg er helt færdig efter en sen aften med masser af tøse- og blogsnak og bobler. Livet et hårdt, ha ha ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.