0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

Små glimt fra uge 7

Processed with VSCO with m3 presetCopyright

Om fiskesliders, pæne gulve og hajfinner. Joh ugen har budt på mange fine glimt, som jeg her samler op på fra vores hotel i Dubai

Med bagenden fortsat godt plantet i en liggestol bliver denne uges små glimt lidt anderledes end sædvanligvis. Det bliver et noget mere ordfattigt indlæg, da jeg gerne vil gemme beskrivelserne til nogle dedikerede Dubai-indlæg i stedet, og desuden hør jeg mig også gevaldigt umage med at holde mig fra bloggen. Meget tiltrængt og dejligt, så tak til jer for at læse med på de planlagte indlæg fra ugens løb. Jeg har i øvrigt bemærket at mine indlæg ikke bliver hentet ind i Bloglovin – jeg aner ikke hvorfor eller hvordan det bliver fikset, men jeg håber, det går i orden snart.

Jeg håber I kan klare en omgang lettere eksotiske små glimt?

Glimt 20

Fastelavnsboller dagen før afrejse – det er min yndlingsting ved februar måned og allerede i midt januar begynder mine smagsløg at kalde på de lækre kager

Utålmodig på rejsedagen…

Poolen godkendt…

En god kop kaffe skal man ikke kimse af

2 seje haj-damer på vej i baljen – finnerne har vi fået for at lave en anmeldelse, så dem kan du vente mere info om meget snart

Pænt gulv…

En smuk aftentur på vej til Burj Khalifa og et famøst vandlysshow

Benene op efter daglige kilometer gået – jeg har tjekket sundheds-app’en på min iPhone dagligt og kunnet konstatere at der er tilbagelagt mellem 7,5-10 kilometer om dagen. Det er da også noget!


Vi nyder en vanvittig god morgenmad hver dag. Måske jeg skulle hyre en af kokkene derhjemme?


Gode sliders med tempurafisk

Det er vores sidste dag i Dubai i dag, og vi er sådan lidt spændte på vejret, som har været temmelig uforudsigeligt de seneste dage. Tiden må vise hvad vi får bedrevet dagen med, men jeg håber virkelig, det vil lykkes os med en tur i den gamle bydel ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.