fbpx

2 gode burgerbarer på Amager

Copyright

Godt nyt til burger-fans på Amager. Vi har masser af gode burgere her på ønskeøen, og i dag anmelder jeg 2 steder og hylder en god nyhed…

Det kan godt være, at du lige læste om nogle tabte kilo i går, men der har faktisk været plads til en re ekstravagant udskejelse i ugens løb. I mandags udsatte en veninde og jeg os selv for et festmåltid på Halifax, som blandt andet har en afdeling her på Amager – en burgerbar jeg har haft til gode at besøge alt for længe.

Her på det seneste har jeg udviklet lidt af en kærlighed for gode burgere, som jeg ellers aldrig har været den store fan af. Det handler nok bare om at få serveret de rette af slagsen, og dem er der tilfældigvis flere af her på Amager … with more to come siges det. Rygtet fortæller nemlig at Cocks’n’Cows åbner ny restaurant på Amager inden længe, og det vil jeg i særdeleshed se frem til. De laver seriøst nogle gode burgere og fritter og dips.

Her skal det dog handle om de 2 burgerbarer, jeg har afprøvet.

Halifax Amager, lige ved metrostationen
⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️

Hjemmeside med adresse og menukort her

img_9978
I hyggelige og storslåede rammer i den gamle længe til Amagercentret finder du Halifax Amager. Man siddet rart og intimt her til trods for restaurantens størrelse, hvilket har stor betydning for mig, der ellers hurtigt bliver træt af støj og indtryk.

Vi var godt sultne og bestilte både klassiske fritter, sweet potato fries, fritteret camembert og 2 forskellige burgere, som vi valgte at dele. Vi valgte en burger med brioche bolle, kylling og röstitop samt en mørk bolle med ærtebøf og guacamole. Begge burgere var virkelig gode, og jeg har det personligt sådan, at det skal være den uartige brioche, hvis det skal være rigtig godt. Jeg får kæmpe mavepine af det, men en gang imellem er det bare det værd! Jeg var virkelig vild med ærtebøffen, som jeg helt sikkert kommer til at bestille næste gang – den havde super god smag og en behagelig konsistens.

Den friterede ost og fritterne af søde kartofler var klare vindere – i så høj grad at de fleste af de klassiske fritter blegnede ved siden af.

Alt i alt fik vinen rigtig fin og venlig service, et super måltid og nogle gode rammer, så jeg kan kun være tilfreds.

Find flere Amager favoritter lige her

Jagger på Amager
⚫️⚫️⚫️⚪️⚪️

Hjemmeside med menu og adresse herjagger 1Jagger 2
Billeder via Jaggers hjemmeside

Jagger er allerede en kæmpe succes i deres afdeling på Vesterbro, så jeg havde høje forventninger til de berømte burgere, da vi en sen aften hentede burgere derfra. Bedømmelsen af kvaliteten hænger muligvis sammen med at vi fik maden som take away. Ikke desto mindre er take away jo en del af deres koncept og dermed noget, man forventer at maden kan bære. Det kan den så også, og de laver bestemt gode burgere og fritter, men jeg fik desværre ikke helt indfriet forventningerne. Måske fordi de var skruet højt op, måske fordi det var take away eller måske fordi de havde vanvittig travlt den aften.

Når det er sagt, så bruger Jagger også den lækre brioche bolle til deres burgere, og de har flere lækre dressinger, som tilfører en rigtig god smag til burgeren. Menukortet er klassisk, hvilket klæder dem, fordi man nu engang skal have lov at være dygtig til det, som bare holder hver gang. Jeg giver Jagger 3 ud af 5, men det er stadig rigtig godt og jeg har slet ikke hentet mad herfra for sidste gang.

Måske fredag ligefrem er lig med burgere hos dig? Jeg tror lige vi springer burgerdagen over herhjemme, eftersom jeg tog den på forskud i mandags. Mon ikke jeg finder ud af noget dejligt nemt til aften? Rigtig god fredag til dig, klem Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.