fbpx

4 særlige fra Instagram 


Copyright

God mandag eftermiddag derude! Håber I er kommet godt igang med ugen. Jeg drog glad afsted til dagens møder og gøremål, men mærker nu den typiske mandagstræthed melde sig. Her skal det dog handle om Instagram og 4 af de særlige posts…

Det er ikke altid, man lige kan forstå det, men Instagram har sit eget liv, impulser og luner. Jeg selv er temmelig velovervejet med, hvad jeg lægger op, ikke bare med tanke på hvor mange, der ser med, men også i forhold til udtryk og rækkefølge. Jeg bliver glad af de rette visuelle indspark og bygger derfor også helt bevidst et galleri, som jeg bliver glad for at se på, og som jeg føler er i harmoni. Lige for tiden vokser tilskuermægden anseeligt, og det er selvfølgelig dejligt nok, men også en anelse overraskende. Jeg ved ærligt talt ikke, hvorfor dette pludselig sker, fordi jeg gør hvad jeg plejer. Er det fordi der er begyndt at sive flere billeder ind med børn/mig/familielivet? Det kunne det jo godt være eftersom det naturligt nok bringer noget mere leben ind i galleriet… hvad bliver du mon glad af at møde hos dem, du følger? 

4 særlige fra Instagram

Jeg tænkte det kunne være fint at fremhæve 4 posts, som har betydning enten for mig personligt, eller som mange åbenlyst har ladet sig påvirke af…


Det her delte jeg i går. Det er de første positive tegn på denne måneds udfordring, og det har vækket meget mere glæde i mig at arbejde med udfordringen, end jeg først havde antaget 


Fastelavnstrunterne har fået en del opmærksomhed, men billedet synes jeg også er virkelig vellykket, hvis keg selv må have lov at sige det. Der er noget med farvespillet og interaktionen mellem pigerne, som bare fungerer 


Total hitter! Billedet hev bare helt vildt mange likes hjem, og selvom jeg også synes godt om det, må jeg indrømme, at det overraskede mig en del – personligt synes jeg, der er andre billeder, som jeg ville have troet lige så meget på. Nogle gange er det nok også bare tilfældigheder…


Rejseminder er noget af det, jeg virkelig elsker at bruge Instagram til. Faktisk bruger jeg ikke kun IG til at gemme egne minder på, men i høj graf også som rejseguide til vores egne ferier. Man kan jo stalke hashtags og opdage helt andre ting om destinationen end man gør via officielle turistinformationer. Vores ferie i Dubai blev fulgt af flere, og det er for mig selv rart at have det hele samlet under mit eget hashtag #bybakindubai

Jeg hedder i øvrigt @bybak på Instagram, hvis ikke du er klar over det. Kunne du ikke dele med mig, hvilke profiler du især elsker at følge eller hvad du foretrækker at få i din feed? Klem fra Dorte  

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 14. marts 2017 / 16:30

    Hej, jeg kan godt lide nar det er noget personligt, noget med liv i. Ikke kun glansebilleder. Selvfolgelig gode billeder, men at se at der er en person bagved linsen, som har et liv. Det som jeg godt kan lide at folge med hos dig pa bloggen, hvor du viser dit hjem, dit arbejdsliv, og familie. Nogen det samme kan jeg lide pa insta, pane billeder, med liv pa, som viser en del af et liv. Nogen jeg kan identificere mig med 🙂

    • 20. marts 2017 / 8:08

      Jeg tror godt, jeg forstår, hvad du mener – men jeg ved ikke helt om det præcis er det, jeg gør selv. Jeg laver vist nok en form for glansbilleder, det kan jeg godt lide – dog ynder jeg at efterlade lidt uperfekt i ny og næ, og at være mere ærlig i beskrivelsen til billedet. Måske det er min åde at kallibrere lidt på?! Håber du får en fin mandag, klem fra Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.