Udgivet i Skriv en kommentar

5 stærke minder fra vores bryllup

bryllup tekstCopyright

Oftest hører jeg, at det er romantikken og den indbyrdes kærlighed, som var størst på bryllupsdagen, men spørger du mig, er der nogle andre indtryk, som virker mindst lige så stærke på mig.

Er der mon mange af jer, som skal giftes i år? Jeg synes, det svirrer med bryllupsstemning overalt, og jeg skal gerne tilstå, at jeg ville ønske, jeg skulle giftes igen – eller i det mindste skulle til et bryllup eller to i løbet af sommeren. “Desværre” lader det til at de fleste af vores venner er blevet gift eller aktivt har fravalgt bryllupsfesten, så jeg tror ikke, det bliver i år, at jeg kan hoppe i de storladne, blomstrede bryllupsgæst-skrud. Øv, gad ellers virkelig godt!

Selvom det kun er 3 år siden, vi blev gift, føles det som langt væk. 3 år er længe, når man har små børn, og der er sket så meget i vores liv fra pigerne var 3-årige brudepiger til de 6-årige skolepiger, de er i dag. Jeg har stadig ikke fået sorteret alle vores billeder og i det hele taget kan jeg mærke, at det er noget jeg har lyst til at prioritere dette forår; at få sat orden på minderne fra den dag, som gjorde os så glade. Det slog mig forleden, at nogle af de ting, jeg mindes mest her et par senere, er nogle andre ting, end dem, jeg mest fokuserede på, da vores bryllup var højaktuelt. Selvfølgelig var det vores kærlighed til hinanden, der ligesom var essensen af vores bryllup, men lad mig nu bare tage det for givet, mens jeg hylder nogle andre stærke minder fra dagen: 

Kærligheden

Kærligheden som var til stede gennem hele dagen. Familiens kærlighed rettet mod os, vennerne, der havde gjort sig tanker og umage med taler, underholdning og personlige gaver, kærlighed stor nok til at ingen sorg eller bekymring var synlig ved festen. Det var en så stor gave for os at mærke denne kærlighed, at vi flere gange efter har talt om den – og at vi aldrig havde tænkt på netop det i planlægningen.

TalerneStoltheden over at jeg turde holde min livs første tale til trods for voldsomme nerver! Glæden over at høre M tale til mig om hans beundringer, hans kærlighed til vores børn og familier… ord, vi nok aldrig helt havde fået fortalt hinanden med netop den tyngde. Foruden disse blev der holdt andre virkelig fine taler, som var rammende, sjove, pinlige på den rette måde og kærlige og velmenende.

Festlokalet

bryllup 2 kopi

Hvor stor betydning festlokalet havde på gæsternes festlighed. Det er klart, at vi selv elskede det rustikke festlokale, vi havde valgt, men mange har skamrost stedet efterfølgende – nok fordi det var så hyggeligt og nede på jorden, at det bare bragte folk sammen. Find info om vores festlokale + 4 andre rustikke festlokaler her

Brudekjolen

Dorte Bak, blogger på BY BAK

Okay, det er måske ikke ligefrem et “stærkt minde”, men jeg har altså taget brudekjolen med alligevel. Fordi følelsen af 8 meter tung silke, der smøg sig om benene på mig bare var fuldstændig magisk. 

Vejret

Brudeparret stikker af

Ja ja, man er vel dansk, men vi blev gift midt i september, så der var jo ingen garantier vel. Vi havde det smukkeste Indian summer-vejr hele dagen, men i løbet af natten slog det over i regn. Da vi ud på natten forlod festen var det til fods gennem regnen – vi skulle overnatte på et hotel ganske kort derfra, og jeg husker hvordan min kjole lige nåede at snitte en vandpyt, så jeg måtte samle de 8 meter silke op på armen. Jeg glemmer aldrig ansigtsudtrykket på natportieren, da han så brudeparret gå drivvåde gennem lobbyen, ha ha.

  Det er sjovt, som sådan én dag bare kan blive ved at give tilbage til os, ikke? Tænk hvis vi bare var gået på rådhuset og havde klaret det hele “i frokostpausen”. Det ved jeg godt andre har det fint med, men moi, jeg er romantiker og ville altså ikke havde undværet noget af alt dette.

   Skal du giftes, så kig forbi min step by step guide til god bryllupsplanlægning. Det skader jo aldrig med lidt hjælp fra dem, som har prøvet det, vel?

   Lørdagen starter med en temmelig hæs stemme i dag. Den kan du få lov at lytte lidt til i min story på Instagram. Om lids kommer en veninde fra Fyn, som jeg har lovet at gøre festfin til en gallafest 

   ……………..

   Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

   LINKS & CREDITS
   Photos by Dorte Bak ©

   Skriv et svar

   Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.