Fine glimt fra uge 11

Copyright

Blinglykke, vabler, Dragør i sol og blæst og alt muligt andet godt fra lykkeposen…

Åh jeg har bare haft den skønneste uge, hvor der både har været gang i frisørbiksen og bloggertilværelsen, hvor lyset er vendt tilbage, ungerne har været glade og jeg har nået nogle fine ting, som bare gør mig glad. Jeg har fået de sødeste ord med på vejen fra hende her, hvilket jeg slet ikke havde regnet med, og ikke nok med det, nyder jeg virkelig at have gang i gode madplaner og køkkenkreativitet. Hurra for uger som denne!

På den anden side, for alt er selvfølgelig ikke perfekt hele tiden, har jeg fået en træls vabel, og så havde jeg en virkelig mystisk oplevelse i salonen, da en farve udviklede sig helt anderledes, end jeg havde kunnet forudse. Heldigvis noget, det kan fikses, men øv sådanne træls oplevelser! Nuvel, vi lever endnu og ingen er jo fejlfri, vel?!

Jeg skynder mig at ønske dig en herlig søndag, og så kaster jeg dig ud i mine bedste glimt fra ugen, der gik…

 

Dejlige timer i Dragør med en tidligere kollega, jeg virkelig har kær


Blinglykke efterfulgt af gå-dem-til-vabler

Gæslingesæson…

Mandagsmorgenmad i godt selskab, efterfulgt af møde med Journalistforbundet

Typen, der er lykkelig med sin symaskine

En alt fot smuk morgen, der kickstarter forårsfølelsen ♥

Blond igen, hurra 


Smukke København

Vi drøner ud af døren snart, da en børnefødselsdag i familien venter. Føler mig fast besluttet på ikke at kaste mig over kagen, men nu må vi se, om det går, ha ha ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.