Fine glimt fra uge 12

Copyright

Drinksglade bloggertyper, fancy frisurer og chia-eksperimenter – det sammenfatter vist ret godt bredden på ugens fine glimt, som jeg ser lidt nærmere på her

Kan du mærke foråret ånde dig i nakken? Det kan jeg, og det bringer helt ny energi og lyst ind i mit liv – en energi, som er længe tiltrængt. Ugen har budt på begyndende haveliv, dejlige kunder, sjældent gensyn med veninde fra gymnasietiden, endnu en dag ved symaskinen og en sjov fredag aften med drinks og efterfølgende hæs stemme. I dag har jeg både været forbi Kbh Vintage og været helt ude på Amagers slette med familien – netop nu sidder jeg i læ på terrassen, mens jeg lytter til pigerne, der bliver venner med den nye nabopige.

Når det så er sagt…

… Så er jeg ramt af pollen og føler mig noget så træt – i fredags, inden der gik drinks i den, sad jeg konstant og gabte, og det er uheldigvis sådan, jeg mærker pollen; som bedøvelse mere end snot og kløen i øjnene. Jeg ved ikke helt, hvad der ville være bedst og værst, men det er i hvert fald irriterende.

Ugens fineste glimt kommer her…

Skøreste foto session med Frida, hvor vi klædte om på bagsædet i min bil, som viste sig at være børnesikret. Jeg måtte møve mig ind over forsædet for at lukke os ud af bilen igen, mens en pensionist fik det hele med fra bag sin hæk, ha ha…

Chia-eksperimenter i spandevis – jeg er landet rigtig godt i det og nøj, hvor er det altså nemt!


Friske stængler i stuen…


En sjov aften med mit favorit crew

Masser af morgenlys på vores gamle trappe

Hyggeligt og sjældent gensyn med en gammel gymnasieveninde fra Fyn, som skulle til fin fest i København. Vi pyntede lige lidt på hendes lokker ♥

Mange fristelser i Torvehallerne, Uhm!


Lørdag eftermiddag med kage og rugbrødschips. Jeg kan for tiden generelt godt spises af små søde cherrytomater og parmesan, når alle andre tager kage.

Vi ses i morgen – andet er det vist ikke at sige ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.