Udgivet i Skriv en kommentar

Godt nyt til alle sy-piger

img_9121Copyright

En lille glædeshilsen, som alle I sypiger vil kunne forstå – og en særligt god nyhed!

Oh lykke! I mere end et år har symaskinen stået hengemt og ubrugt, men på det seneste har jeg opbygget en stor sult efter at sætte mig ved maskinen og sy alverdens fine sager. I går gik jeg i gang – hos Line i hendes altid hyggelige kælder, hvor jeg lagde ud med en stor krammer, efterfulgt af en inspirationsrunde gennem hendes mange japanske snitmønsterbøger. Jeg fandt hurtigt et par ting, som jeg ville lave og brugte alle 3 timer på at tegne mønsterdelene over på papir for efterfølgende at kunne klippe dem ud i mit stof. Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at sætte symaskinen igang – og til næste uge, hvor jeg skal i sykælderen igen.

Line har haft en lang pause på mere end et år, men er altså nu tilbage på syskolen, som jeg ved rigtig mange har savnet. Jeg synes derfor det er værd at lave et stort udråb til alle jer, der kunne trænge til lidt syning. Lige nu kører hun dagshold om onsdagen og fredagsfix (også fredagsfix i Odense den 26. maj). Find alle Lines hold og produkter i hendes shop.

img_9120-1 img_9123-1

Hvad skal du sy Dorte? 

Man skal ikke lægge sybilleder op på Instagram uden at mærke nysgerrigheden, men jeg kan da godt afsløre at jeg har klippet ud til en rigtig fin børnebluse med krøs på ærmerne. Desuden har jeg og Line sammen udregnet mønsterdelene til en kjole, som jeg kan se for mig blive temmelig skøn – nu må vi se, om det så rent faktisk bliver sådan. Mon ikke nok jeg får vist resultaterne frem her?

Nu vil jeg suse videre med dagens arbejdsopgaver, men jeg er spændt på at se, om solen brænder sig gennem de grå skyer, der netop har lagt sig over mit hus. Det startede ellers meget fint tidligt i morges, så måske vi skal smile til solen for anden dag i træk? Knus fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.