Udgivet i Skriv en kommentar

Up for grabs – skøn vintagekjole, som kan blive din

4-2Copyright/ Fotograf: Frida

Jeg ville egentlig have spurgt til din mening her, men jeg har faktisk besluttet, at kjolen ikke skal flytte ind hos mig – måske den frister en af jer, som læser med i stedet?

Jeg har oset omkring vintagekjolen her i en rum tid, prøvet den på et par gange og været så meget i tvivl. Jeg synes, den er virkelig fin, men jeg er nok nået frem til, at den er lige det største til mig trods alt. Det gode ved den nyhed er, at kjolen er ledig på markedet og eftersom den er unik som bare pokker (sådan er det jo med vintage), så skal du ikke være i tvivl om, at du får dig noget særligt, hvis den flytter hjem til dig.

Forleden skød Frida (som sælger den i sin shop) og jeg billeder, og vi nåede at knipse billeder af mig i kjolen, før hun tog den med hjem til sit tøjstativ. Jeg tror godt, du kan se, at den er ret fin, men måske også godt fornemme, at den er lige det største til mig. Øv!

3-2img_93675-2

___________________

Reklamelinks: Vintagekjole fra Bob & Lutetia / Strømpebukser fra Black Swan /
Sko fra Edith & Ella (gamle, men jeg har fundet 2 fine alternativer her og her)
___________________

Hvis du møder mig i København senere, så har jeg højst sandsynligt røde læber og et rimelig stort grin på. Jeg skal ud at føjte med at par bloggertyper, og det ender altid med at være liiidt sjovere, end jeg anede – glæder mig 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.