0
Løst og fast

Hvad jeg har lavet i dag


Copyright

Hey de damer – er I kommet godt ud af hullerne på sådan en tåget tirsdag mon? Jeg har haft sådan en dag der har været  splittet op i flere elementer – jeg er sikker på, du kender følelsen af ikke at tænke på alt det du egentlig skal nå på én dag, bare for at sikre, at du rent faktisk magter det hele? Sådan har min dag været, og luge nu sidder jeg i en sækkestol på børneværelset og nyder lyden af børn, det falder i søvn.

Det har nu været en god dag, faktisk en rigtig fin dag, hvor jeg både har set på bæredygtig mode fra H&M, interviewet en kvinde med holdninger, spist frokost med Lisbeth og været til klassefest på pigernes skole. Interviewet skal jegnu arbejde videre med for på et senere tidspunkt at dele hende med jer – det glæder jeg mig til!

Nu kalder madpakkerne og lidt oprydning og så skal jeg simpelthen ligge på langs lige til vækkeuret i morgen bimler igen.

En lille dejlig ting at bemærke: Lige så meget jeg elsker dage som denne, lige så meget glæder jeg mig til i morgen at få mine kunder ind ad døren. Det er virkelig den helt rigtig balance, jeg har fundet mig 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Celena
  29. marts 2017 kl 14:20

  Good for you to find a good balance in life. It is hard, especially for busy mothers 😉

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   30. marts 2017 kl 10:43

   Yeah we need to take care of our selves and our little ones 🙂 Wish you a lovely day – love Dorte

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.