fbpx

Inspiration til frokosten: Den gode avocadomad


Copyright

Elsker du også en god avocadomad, så er her 3 ting, du skal bruge for at pifte din avocadomad op

Der er gået mode i at spise avocadomadder, og de fleste cafeer (i hvert fald i København) har en eller anden form for avocadomad på menukortet. Personligt elsker jeg en avocadomad, så jeg klager bestemt ikke, og jeg laver da også jævnligt en herhjemme. Mine avocadomadder kunne nu godt trænge til et pift, og denne uge har jeg været så ekstravagant at spise hele to forskellige af slagsen på cafeer, så måske jeg blot skal lade mig inspirere af dem?!

Avocadomad med chilimayo fra Ingolfs Kaffebar


Favoritten! Ristet rugbrød med chilimayonnaise, moset avocado, saltede ristede mandler og et par udkernede skiver chili. 

Avocadomad med smilende æg fra Cafe Norden


Ristet rugbrød med avocadoskiver, flagesalt, smilende æg og rugbrødschips. Den var bestemt også god og ægget fungerer glimrende som dressing, hvis altså man er til den slags.

Chilimayonnaise og saltede ristede mandler er jo super simpelt at have på lager, så skal avocadomaden have et nemt pift derhjemme, er det jo ikke en tidskrævende ting at tilføje, vel?!

Jeg har en travl salondag i dag, så jeg får nok ikke tjekket ind her på bloggen før i aften igen. Jeg håber, du selv har en fin dag i gang derude, klem Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Kathrine W
    29. marts 2017 / 15:22

    Da jeg var på ferie i Australien, spiste jeg hele tiden “smashed avo” på cafeerne. Most avocado på brød med brudt feta på toppen + salt & peber naturligvis. Og det fungerer på både lyst og mørkt brød ?

    • 30. marts 2017 / 10:43

      Uhm mums, det lyder også vildt godt – det bliver skrevet på to try-listen straks – god dag til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.