Udgivet i Skriv en kommentar

Kaffebar med dagligstuestemning på Amager

Copyright

Har du lyst til at prøve en ny kaffebar, så kunne det måske være denne på Amager. Med dagligstuestemning og god kaffe har den gjort sig fortjent til en anbefaling.

Jeg har netop opdateret mit indlæg om de bedste spisesteder på Amager. Der er nemlig sket en hel masse her på ønskeøen, siden jeg skrev indlægget, og eftersom det bliver googlet frem dagligt, måtte jeg jo hellere sørge for, at indlægget også var aktuelt.

Sidste weekend fik jeg afprøvet en anden kaffebar end de sædvanlige på min rute, og det var en rigtig fin oplevelse. Fin nok til at jeg her giver en lille anmeldelse af stedet.

Find flere Amager favoritter lige her

Rust og Kaffen, Amager

Du finder kaffebaren lige rundt om hjørnet fra Amager Bio, helt eksakt Amagerbrogade 111.

Kaffebaren er hyggeligt indrettet med retromøbler, så du kan sidde behageligt som derhjemme. Her er rigeligt med dagslys fra de store facadevinduer og fordi indretningen fordeler sig over flere plan og mindre rum, føles det privat og fredfyldt, uanset hvor du sætter dig. 

Jeg fik en cappuccino, ristet rugbrød med ost og et blødkogt æg, som jeg nød i godt selskab af vendinden og udsigten til en travl Amagerbrogade. Alt var godt, og jeg tænker, det faktisk vil være et super sted for mig at sidde og arbejde i ny og næ. Det må jeg lige få i kalenderen. 

Jeg håber, din lørdag er blevet skudt godt i gang derude. Her står den på legebesøg og en biograftur. Nyd dagen, klem fra Dorte  

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.