Udgivet i 2 kommentarer

Lidt tæt på, men mine inderste favoritter

Copyright

Links
Hvis du ikke endnu har set lyset og skabt dig en basisgarderobe med farven sort som gennemgående tema, så er her et budgetvenligt tip, du vil elske…

Vi tager lige en omgang mere – altså en snak om basisgarderoben. Det er nemlig det bedste jeg har gjort i årevis, at jeg har fået skabt en velfungerende basisgarderobe, og jeg kan slet ikke understrege nok, hvor meget jeg synes, du skal gøre det samme.

Jeg holder stadig fast i denne guide til en perfekt basisgarderobe, og jeg har virkelig fundet ud af, hvor meget sjovere det er at shoppe skøre styles, vintagefund, modestyles og farver, når man ved der altid er noget i skabet, som det kan sættes sammen med. Endnu mere at jeg ikke løbende skal købe nyt basis, fordi kvaliteten trods alt er god nok til, at det ikke bare går i stykker eller bliver vasket ud af form.

Jeg køber stort set alt til min basisgarderobe hos Black Swan. Det gør jeg fordi de holder en kvalitet, der har vist sig at være langtidsholdbar og fordi jeg kan købe tingene til den halve pris af andre mærker med samme kvalitet. Chemiserne er helt klar øverst på min hitliste, men lige derefter kommer faktisk deres strømpebukser. Jeg købte 4 par for halvandet år siden, og de er alle som nye stadig, hvilket jeg nærmest er uforstående overfor!

Husk altid at kigge i Outlet, hvis du handler hos BS – der er virkelig gode rabatter at hente der også

Hvis du selv skal finde et par anbefalelsesværdige ting til din basisgarderobe, er her mine personlige favoritter

Læs også om det at acceptere sin kropstype og klæde sig derefter

  1. En sommertop med blondedetaljer og spaghettistropper
  2. Sorte slim jeans i stretch med høj og morvenlig talje
  3. En meleret højhalset bluse med lange ærmer
  4. Underkjole med blød blonde – super at sove i og super under dine kjoler
  5. Blødeste top i superstærk micromodal – denne med spaghettistropper
  6. Chemisen med bløde blonder – findes også i hvid
  7. Slimjeans igen – de er vist hoppet med 2 gange, men… så gode er de også bare!
  8. Strømpebukser i 70 derniers – super holdbare, bløde og pæne selv efter megen brug!
  9. Deres anden meget populære basistop i micromodal – fås i flere farver
  10. Ferskenfarvet basisbluse med lange ærmer
  11. Hvide jeans syet efter fuldstændig samme model som de sorte længere oppe

Idag skal jeg simpelthen forkæles – det er blevet min egen tur til at få ordnet garnet – hårdt tiltrængt og heldigvis i verdens bedste selskab, fordi det er min søde, søde veninde, der svinger saks og pensel 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

2 tanker om “Lidt tæt på, men mine inderste favoritter

 1. Gode strømpebukser er guld værd – jeg elsker dem i mikrofibre, da de holder noget længere end jeg ellers har evnet.

  1. Ja det er de virkelig! Ikke mindst til børn, ville det være skønt med slidstærke strømpebukser – dem har jeg til gode at finde endnu. Hvis ikke du har prøvet de her, så sender jeg hermed en udfordring til dig – gør det! Jeg tror ikke, du vil fortryde det 🙂 Knus og god dag til dig, Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.