Lyst til skøre, sjove, farverige ting i garderoben?

Copyright

Links

Åh ja, så står jeg der igen – med en super lækkert basisgarderobe, som bare skriger på sjove styles, der får andre til at trække på smilebåndet. Jeg kan jo ikke bare være hende den klassiske pige… hele tiden. Har du det på samme måde, så se med her…

Man må aldrig starte et indlæg med “Jeg”, men det gør jeg alligevel idag. Jeg har tabt 3 kilo siden vores ferie i Dubai! Det gør mig glad og stolt og selvtilfreds. Det er ikke bare de tabte kilo, der gør mig gladere, men også den velvære jeg mærker i min krop uden at være fyldt med sukker, brød og alt muligt andet “gift”. Humøret er bedre, jeg er langt mere tolerant og føler mig frisk på en bedre måde end før. Alt dette kombineret med hverdagslyset og de tilsnigende solskinstimer giver mig lyst til at shoppe skøre ting og sager. Jeg har lyst til kvaster, tern, farver og pompom’er og i det hele taget ting, der twister min ellers klassiske garderobe:

 1. Nederdel med store blå tern og bindebælte
 2. Fineste øreringe med kvaster – dem tror jeg faktisk bare, jeg er nødt til at bestille straks!
 3. Bolsjestribet kimono
 4. Strømper med organzabånd – tror det vil se ret fint ud i både ballerinaer og stilletter her til sommer
 5. Rosa pyjamas fra Hunkemöller
 6. Pastelfarvet fotoleg med Fujifilm polaroid kamera … jeg ku altså godt
 7. Selekjole til mor…?
 8. Fineste net til indkøb, strandture og alt muligt andet
 9. Plysset hyggetøj i yndlingsfarven, men i plysmateriale – too much? Think not
 10. Sweat som bare er fin – og nået at blive udsolgt siden jeg fandt den, men hold øje på Asos, for den kan sagtens dukke op igen 
 11. Mælkedrengestriber på en fin asyemmetrisk nederdel
 12. Blomsterlykke i form af nederdel med flæser
 13. Det absolut fineste, jeg længe har set – bukser med store røde tern og bindebælte
 14. Fin kjole – kan dog ikke helt vurdere om den også vil være fin på “real person”, altså sådan en som undertegnede på 1,60 og lidt på sidebenene
 15. Nederdel, som er både sjov, feminin og klassisk på samme tid
 16. Armyjakke – kunne faktisk være ret fed som tilbehør til alt, jeg ejer
 17. Glimmerstrømper med satinbånd
 18. Skabeloner til negledekoration

Jeg er lige på nippet til straks at bestille øreringe, strømper og ternede bukser, men burde virkelig lade være… avs avs! 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.