Nem pastaret med spicy rejer på 25 minutter

pasta 1Copyright

Har du lyst til at prøve en helt vildt nem pastaret, som du kan lave i hverdagen og samtidig kan sætte dit eget præg på? Her er en opskrift på en af mine hofretter med spicy rejer, sprøde grøntsager og pasta.

Det er ikke første gang, jeg deler en af mine hofretter med dig, men denne burde jeg nok have tænkt på at dele med dig for længe siden. Det er en af de retter, som vi har lavet i mange år, men som de seneste år har været lidt glemt, så jeg ønsker at genoplive den her sammen med dig. Retten kan varieres både i forhold til pastatype, om du vil bruge frisk chili i stedet for sød chilisauce og så i hvilke grøntsager, du bruger. En ting er sikker; det er chilien, der giver liv til retten, og den er vanvittig nem at lave.

Pasta 6 pasta 3

Serveret i Kähler Ombria (reklamelink) og arvet sølvbestik

Pastaret med spicy rejser og sprøde grøntsager

Pasta
Forårsløg
Sukkerærter
Squash
Rejer eller tigerrejer
Sød chilisauce

  1. Kog pastaen al dente og hæld vandet fra
  2. Snit dine grøntsager i lange tynde stykker
  3. Når pasta og grøntsager er klar varmes en pande op med lidt olie i
  4. Steg tigerrejerne ved høj varme sammen med sød chili chilisauce og straks De skifter farve tilføjes grøntsagerne, som bare lige skal svitses før pastaen vendes i for en kort bemærkning

Det er med vilje, at jeg ikke angiver mål og mængde, da jeg synes man selv skal finde den balance, man kan lide. Nogle kan lide flere grøntsager, færre rejer eller mere chili, og da det er en hverdagsret, er der ikke rigtig så meget på spil i forhold til at ville prøve sig lidt frem.

Jeg prøver stadig at holde mig fra de søde fristelser, men der er altså en sød opskrift, som trænger sig lidt på. Måske jeg snart er nødt til at gøre en lille undtagelse? 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.