Udgivet i 4 kommentarer

Oh this old thing?

2CopyrightLinks

Jeg er den tarvelige bloggertype, der viser et par gamle kendinge frem i dag, men jeg elsker simpelthen at vise jer, når jeg genopdager mit eget klædeskab. Alt skal jo ikke handle om at købe og forbruge, vel?

Jeg har gjort det igen – genopdaget noget gammelt fra klædeskabet og sammensat det på en ny måde, så det pludselig er blevet til et total yndlingsoutfit. Det vilde er, at nederdelen var sådan et udsalgskup, jeg gjorde for et par år siden, og som jeg var ret meget i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet ville blive glad for. Det har vist sig dog at være det stik modsatte, og jeg har da også vist jer nederdelen både som skjorte-model med stilletter og som mere casual med T-shirt og chunky sandaler.

75 634Sweatshirt fra Black Swan (udgået) / Nederdel fra H&M (gammel) / Sneakers fra Adidas (fås også i sort og en super fin denimblå) / Ørering i sort sølv med 2 små ferskvandsperler fra Enamel / Halskæde med kvaster fra H&M / Halskæde i sort sølv med lille dot fra Enamel

Sweatshirten er også en gammel kending tilbage fra tiden, hvor jeg stadig fungerede som konsulent for Black Swan. Den har virkelig været en favorit i min garderobe. Den er for længst udsolgt, men den har en søster i form af en bomberjakke i samme ultra mørkeblå jersey.

Sidst jeg genopdagede min egen garderobe udmundede det i et lidt hippieagtigt look, som jeg også dyrkede i en god månedstid – det er altså ret skønt med de der små genopdagelser  

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

4 tanker om “Oh this old thing?

  1. Det er dejligt at genopdage gamle garderobe favoritter. Jeg elsker at se bloggere vise “gammelt” tøj, for det er vel det de fleste af os går i det meste af tiden?

    1. Du har ret! Vi bloggere har det med at synes, det er kedeligt for jer at se det samme igen og igen, men det er jo det, vi alle gør og har i garderoben, ikke? Dejligt det bliver taget godt imod hos jer, at jeg ikke hiver noget spritnyt frem igen og igen. Nyd dagen, og tak for din kommentar. Klem fra Dorte

  2. Er VILD med halskæden!!! Og elsker når man lige får genfundet tøj i skabet og får det sammensæt på den der helt rigtige måde. Det er noget sjovt noget 🙂 og andre gang synes man intet man har 😉

    1. Ja vi kvinder er ikke altid de nemmeste hva?! Det er nok i virkeligheden en opfordring til os alle om at hive ting ud af skabet og lege med sammensætningen – jeg har i øvrigt total optur over halskæden. Håber du får en fin dag, Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.