fbpx

Naturcenter Vestamager i smuk kontrast til moderne boligbyggeri

Copyright

Leder du efter familievenlige oplevelser på Amager, så skal du absolut prøve en tur til Vestamager. På Kalvebod Fælled finder du Naturcenter Vestamager, som vi besøgte i dejlig forårssol og her kan du tage med os.

Er du vild med at komme ud i naturen, så vil du helt sikkert elske det her sted. Jeg selv foretrækker altså bygninger, mennesker og grafitti frem for insekter, blæst og vandpytter, og selv for en bybo som jeg, viste det sig at være den perfekte blanding af urban tryghed og rå natur.

Naturcenter Vestamager

Ikke så langt fra byen (eller min private adresse) finder du Kalvebod Fælled, som er en flad slette med græsmarker så langt øjet rækker. Det er et kæmpe areal, som står mere eller mindre uberørt hen, men visse steder har man altså gjort det ekstra attraktivt for byboerne, herunder i Naturcenter Vestamager. Vores børn har været der flere gange med deres børnehave, men vi selv havde til gode at se området, så i går da solen var glad og rund, tog vi på tur til Vestamager.

oplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælled

Som det tydeligt fremgår af billederne, var vi ikke de eneste, det havde fået den fine ide at besøge naturcentret, men det gjorde bare oplevelsen så meget mere positiv. Der var skønt – ikke bare på grund af den uendelige udsigt, men også de naturlige omgivelser, som pigerne kunne lege i og traktørstedet, som tilsyneladende serverer en lækker brunch med hjemmelavede ting og sager. Vi tager helt sikkert derud igen!

Området omkring Naturcenter Vestamager

Foruden naturcenteret er området omkring også interessant at bevæge sig rundt i. Det er en fascinerende blanding af urbanitet og rå slette-natur. Flere steder er der lavet naturlige stationer med sten, bjælker og træer, som børn helt naturligt finder ud af at lege på. Dertil finder du bålpladser og bænke, således man nemt kan snuppe mad med til en familiefrokost i det fri.

oplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælledoplevelser amager Naturcenter vestamager kalvebod fælled

Klos op ad de ubebyggede arealer ligger det moderne boligbyggeri 8-tallet, og jeg er vild med kontrasten mellem de super moderne boliger og den rå natur. Det må absolut være unikt at sidde i sin moderne bolig med udsigten udover hele det ubeboede fælled!

Find vej til Naturcenter Vestamager

Tag metroen til Vestamager Station og gå den cirka halve kilometer til Naturcentret

Kommer du i bil finder du parkeringspladser ved svinget på Otto Baches Allé, hvor du kan holde gratis i op til 6 timer

Se mere info på naturstyrelsens hjemmeside

Jeg har allerede lagt planer for de komme ture, vi skal på som familie. Det er skønt med forår, så alle har lyst til at komme ud sammen. Hvordan brugte du søndagen? 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 28. marts 2017 / 15:36

    Hvor skønt et sted I har derude:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.