Print, sløjfe og stort grin

6Copyright/ Fotograf: Frida

Links

Curvy og dejlig? Her er i hvert fald en påstand, som jeg lod mig spise af med og info om et outfit, som I er rigtig mange, der har skrevet og spurgt til de seneste par dage

Jeg ville egentlig ikke have smidt det her outfit i hovedet på jer i dag, men jeg er blevet lagt ned med spørgsmål til dette look, som jeg flashede i min story på Instagram sidste uge, så jeg ser ingen grund til at holde det hemmeligt. 

Sættet er i et ret klassisk og feminint udtryk, og så er både bukser og skjorte lavet i materialer, som gør det yderst behageligt at valse rundt i. Frida, som tog billederne, sagde det så rigtig curvy-liscious ud, og det tog jeg bare som en giga kompliment – derfor det store smil!

42514

____________________

Reklamelinks: Skjorte med print fra Black Swan (kun få tilbage) / Bukser med bindebånd fra H&M / Sko fra H&M (gamle, lignende fra Sofie Schnoor her) / Strømper fra COS (gamle) / halskæde med firkløver fra Enamel Copenhagen
____________________

Jeg vil lige sige tak endnu engang for de mange fine kommentarer, privatbeskeder med videre på baggrund af min beretning om stress. Det er vildt at høre, at mine ord kan give noget til så mange af jer, og jeg håber virkelig, at I alle finder jeres rette løsning.

Nyd din lørdag aften. Jeg har skrevet indlægget til lyden af selvværdshistorier for børn, så nu er jeg slet ikke til at skyde igennem – curvy eller ej, klem Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.