Udgivet i 6 kommentarer

Slet ikke en jeanspige, men…

Striber 4produkter

Copyright

Min mand har erklæret krig mod dem, men jeg selv er ret begejstret. Det drejer sig om et par jeans, som for en sjælden gangs skyld er rykket ind i min garderobe

Det er ikke så ofte, du ser mig i jeans, og når det sker, er det som regel nogle sorte eller mørkegrå elastiske nogle – ikke klassiske blue jeans. Ikke desto mindre valgte jeg at opgradere min garderobe med et par boyfriend jeans fra Black Swan, da jeg fik lov at vælge tøj til denne sæsons samarbejde med firmaet. Jeg har efterhånden prøvet mange par boyfriends fra alskens brands, men hver gang har jeg stået i prøverummet med stor skuffelse, fordi jeg aldrig har set lige så cool ud, som de ladies, jeg har beundret med et par. Det hænger nok sammen med min højde (lavde??!), men irriterende har det i hvert fald været, at jeg ikke har kunne føre mit ønskede look ud i livet … før nu altså!

Striber 1 Striber 2 Striber 3

Bukser fra Black Swan / Bluse, øreringe og sko fra H&M

Hvad det præcis er, som gør de her mere velsiddende end alle de andre, kan jeg faktisk ikke forklare, men jeg behøver ærligt talt heller ikke forstå det. Jeg kan bare glæde mig over, at jeg her har et par jeans, som jeg nærmest har boet i, siden de kom med posten.

Boyfriend jeans’ne finder du her, men de har skam også klassiske jeans og slim jeans, som jeg ved sidder godt på alle kvinder. Jeg har nemlig i min tid som konsulent for Black Swan set rigtig mange kropstyper prøve jeans med succes. Se alle deres jeans her.

Nøj manner hvor var jeg ellers træt i går. Jeg gik tidligt i seng og så H&M’s liveshow på youtube og gæt så lige; tror du jeg kom igennem og shoppede lidt fra den nye Studiokollektion?  

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Bukserne er sponsoreret af Black Swan Fashion

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

6 tanker om “Slet ikke en jeanspige, men…

 1. En helt anden ting (og noget du sikkert har skrevet om) men vil gerne høre hvor jeres tæppe i udestuen er fra?

 2. De jeans er altså også bare fede 🙂 Sidder lidt og fortryder at jeg ikke købte dem, da jeg holdt party herhjemme.
  Overvejer kraftigt om jeg skal bestille et par.
  Hvor er dine strømper fra? De er simpelthen så fine 🙂

  1. Hej Nadia, beklager sent svar, din kommentar var vist druknet, men strømperne er gamle, mener de er fra COS. ?

 3. Enig med Nadia, ser super smart ud med strømperne/strømpebukser? Lan man lokke ud af dig hvor de er fundet…..hvis du kan huske det;-)

  1. Hej Helle – strømperne er gamle, mener de blev købt i COS dengang, måske de har lignende stadig ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.