Udgivet i Skriv en kommentar

Små glimt fra uge 10

img_8546CopyrightLinks

Datenight, vintagekjoler og snydedage med slik og kage. Ugen har være ekstra fin med masser af fine glimt, som jeg ser lidt nærmere på her…

Den forgangne uge har været fuld af hyggelige stunder, ikke mindst med et par veninder godt placeret i frisørstolen. Tænk at man kan kombinere arbejde med privat catching up! Desuden var jeg til en über fin bogreception med fantastiske amerikanske pies (jeg spiste et giga stykke Lemon Meringue Pie) og udgivelsen af en bog om vintagekjoler. Den kommer jeg til at vende tilbage til, men jeg skal lige bladre og nærstudere lidt mere før jeg har mine tanker om den på plads – for nu kan jeg bare sige, at den er en fryd for øjet. Bogen Vintage kan købes hos Saxo

Jeg har givet mig selv lov til et par cheat-days i forhold til min kost og sukkerindtag, og det har været ret fint faktisk, men jeg er tilbage på sporet igen – jeg ved af bitter erfaring, at jeg skal være hurtig til at vende tilbage til de sunde vaner, for ellers går det absolut og totalt galt for mig. Jeg er meget beslutsom om at holde linjen, dels smider jeg et par kilo, men endnu vigtigere har jeg det så meget bedre!

Ugen der kommer byder både på kreative timer med Line og min symaskine, og så skal vi mødes med den nye blogforening for at udstikke retningen for det kommende arbejde. Dertil kommer en aften som græsenke med ungerne og allerede nu planlægger jeg, at vi skal ud og brunche dagen efter, hvor farmand skal sove længe. På bloggen glæder jeg mig til at dele en super nem og virkelig smagfuld opskrift på små fiskeburgere, så tjek ind på onsdag, hvis det lyder som noget for dig.

Lad os springe ud i et par udvalgte gode glimt fra ugen, der gik

Hyggestund – ville ønske vi havde et badekar, der var stort nok til mig også

Studio investering fra H&M

img_8546

Fornuftigt alternativ til kage, da jeg mødtes med en veninde

Fineste bog fra Pia Storm…

Længere dage med hjemmet badet i dagslys – elsker det simpelthen!

Røde læber…

Date night ♥

Mit hjem på svensk print 

Biotur med den ene af trunterne – apropos dette indlæg fra sidste uge! Vi så Vaiana, wow den var virkelig fin … stor anbefaling til jer om at se den.

Idag hapser jeg et par timer for mig selv, mens manden snupper biografture med hende den anden og hende fra i går har en legeaftale – håber du får en skøn søndag, hvad end der står på programmet ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.