Udgivet i Skriv en kommentar

Små glimt fra uge 9

Copyright

Flettet hovedkrans, mit rod, Amagers perle (well, én af dem i hvert fald) og noget lækkert, jeg vil dele med dig, det er nogle af de fine glimt fra sidste uge

Velkommen til min ugentlige opsamling. Jeg ligger i sengen og nyder stilheden fra MGP-hulen. Pigerne har sovet lidt længere efter at have været vågne til hele MGP i går aftes, og de ligger nu og genser det på iPad’en. Vi havde et lille uheld med en saks i et øje forleden, og heldigvis kan vi konstatere, at det går godt med øjet igen, pyha en forskrækkelse.

Ugen startede med et oplæg om blogging, som jeg selvsagt brugte en del kræfter på, men siden hen fandt jeg tid til rolige stunder både for mig selv, i godt selskab af hende her og med min familie. I dag er en super stille dag, hvor planerne er blevet lavet om på grund af noget sygdom, så jeg vil benytte lejligheden til at blive helt færdig med min udfordring fra februar.

Jeg kan mærke, jeg slet ikke kan koncentrere mig om at skrive lige nu, men jeg kan til gengæld vise jer mine små glimt, så dem hopper vi da bare ud i straks.

små 1

Jeg har fundet ud af den nemmeste måde at lave flettet krans på…

små 4

Forelsket i en kiks? Ja tak, jeg kendte dem ikke, men tog chancen og smed dem i kurven, da jeg handlede for nylig, og nøj manner, hvor smager de godt –  det der chufa-mel!

små 2

Frokostaftale på Sticks’n’sushi her på Amager – elsker stadig, at vi har fået vores helt egen restaurant!

blog

Vel overstået oplæg på Social Media Week – havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle være speaker ved dens slags, men hold nu op, hvor var det fedt!

Billede 03-03-2017 07.54.19

Travlt med februars udfordring på badeværelset – hoppede du mon med? Jeg kommer i hvert fald med min update her den kommende uge

Små 3

Tilsendt anmeldereksemplar af denne yoga-livstilsbog, som jeg lige går og snuser lidt til…

Striber 2

Yndlingsbukserne disse dage…


Fineste Studio kollektion fra H&M – er meget forelsket, ikke mindst i børnetøjet

2

Nøj manner, jeg skal godt nok lige have delt den her opskrift med jer. For hulan det smagte godt ??

Jeg håber, din uge også var fin og at du lige præcis får klemt det allerbedste ud af din søndag ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.