Stylingtip: Sådan indretter du med bøger

Copyright

Bøger tilfører noget helt særligt til et hjem og uanset om du har mange eller få, læser dem eller mere bruger dem som rekvisit. Her giver jeg et par stylingtips til dig, som synes bøger er svære at indrette sig med.

Jeg kan ikke vente, så du får en slags midtevejsstatus på, hvordan det går herhjemme med denne måneds udfordring…

Kender du ikke det, at man står foran et bjerg, eller sådan føles det i hvert fald, men pludselig har man forceret det og lettelsen og glæden ved st have nået toppen gør, at man bliver sulten efter mere? Sådan har jeg det med månedsudfordringerne, som i den grad begynder at give pote herhjemme – jeg har det næsten sådan, at jeg ville ønske, jeg kunne sætte endnu mere tid af til projektet. 

Denne måned handler om bøger, magasiner, papirer, Cd’er og lignende. Jeg er bestemt ikke i mål endnu, tværtimod har keg endnu kun overstået det mest simple, fordi bjerget jeg står foran netop nu består af ringbind og vigtige papirer. Jeg skal nok klare det, det vil jeg, men jeg vil have lov at glæde mig over 2 fine og færdige resultater, som er en direkte følge af sorteringen afværget og blade.

_________

Find links og fakta om de viste ting nederst i indlægget

_________

Indret med bøger uden farvekaos

Hvis nu du et en rigtig bogorm, det bare elsker dine bøger uanset udseende, så skal se bort fra mit tip. Har du til gengæld kun få bæger, som får lov at blive boende hos dig, kan du snildt gøre som jeg, nemlig at vende dem, så de står med ryggen ind i reolen. På den måde har du sjælen, som bøger tilfører til indretningen, men samtidig opnår du et visuelt udtryk, som er roligt og lyst. Med det fåtal bøger, jeg har her, vil det ikke være vanskeligt at finde bogen igen, når jeg mangler den.

Indret med bøger på gallerilister

Har du gallerilister i dit hjem, kan du nemt skabe et fint udtryk med en blanding af bøger, magasiner og personlige ting og sager. Prøv at holde dig til en farveskala, så der er ro i helhedsbilledet og bryd gerne med forskellige højder, lag og ting, som har en helt anden historie.

Sådan har jeg indrettet mine gallerilister:

  • Lyse bøger, blade og rejseguides står spredt i forskellige højder og flere lag
  • Enkelte steder har jeg slået et søm i væggen til en stråhat, en lavendelkrans og min mormors antikke taske
  • Ferieminder og familiebilleder er sat i hvide rammer

På fredag deler jeg flere tips til indretning med bøger og papirer, så hold øje med bloggen, hvis emnet fanger din interesse. Kram fra Dorte 

______________________________

Fakta & reklamelinks:

Milk bordlampe fra &tradition / Desk Sculptures fra Kristina Dam / Kinfolk, The nordic table / Cereal magasiner og rejseguides / Kinfolk Home / Nobili lyskugle fra Kähler / Træmand fra en rejse / Lanterne ukendt (lignende her) / Gallerilister fra Ikea / Hat fra H&M / Stor kurv med hvid bund, gammel (lignende herfra)

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.