Udgivet i Skriv en kommentar

Styr på dit badeværelse – snup stilen

bad_snup stilen_endeligLinks

Hvis du ikke selv har et super smart og lækkert badeværelse, men gerne vil tilføre lidt spastemning og pænhed, så er her nogle af de ting, du nemt kan opgradere med for at blive lidt mere glad for dit badeværelse.

Aj hvor er det altså skønt at se, hvor godt I tager imod månedsudfordringerne – flere har endda kastet sig i ringen for selv at rydde op og organisere, hurra! Vi er alle glade, ikke?!

I onsdags viste jeg resultatet efter mine anstrengelser med februars udfordring i badeværelset og i dag viser jeg lidt shopping inspiration, som matcher udfordringen.  Jeg minder samtidig om de gode opbevaringsløsninger, som jeg fremhævede i dette indlæg. Flere har spurgt lidt ind til hvor det ene og det andet er fra, så jeg tænkte lige at komme med lidt inspiration til lignende vores:

  1. Håndklæde a la Marrakech med kvaster og striber fra Ellos
  2. Håndklæde fra the Organic Company
  3. Flip Mirror fra Normann Copenhagen – jeg har haft det i årevis og elsker det virkelig
  4. Fodcreme fra Meraki
  5. Silky Mist håndsæbe fra Meraki
  6. Seaweed håndsæbe fra Meraki
  7. Bakke fra Meraki

Jeg nævnte det i indlægget i onsdags, men vi har ikke et badeværelse, der hverken er velfungerende, nyt eller lækkert, så lige præcis ting som de viste her kan virkelig gøre en positiv forskel, når man gerne vi tilføre lidt luksusfornemmelser i sit baderum.

Jeg slår også lige et slag for det nye danske initiativ inden for rengøring med lokale, danske ingredienser og friholldt for alverdens kemiske tilsætningsstoffer. Du kan få både tekstiler, sæber, universalrengøring, men jeg overvejer især at afprøve denne vaskemiddel fra Humdakin.

Har du gode planer for fredagen mon? Jeg skal på date med manden, og jeg glæder mig enormt til lidt voksentid i vores dejlige København – god fredag til dig derude og tak fordi, du følger med, Dorte ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.