3 grunde til at joine mine udfordringer!

Hvis du synes, det er svært at tage dig sammen til at rydde op og sortere ud i dit hjem, så er her lidt motivation, som måske kan overbevise dig

Nu hvor 4. måned med udfordringerne, der skal bringe mit hjem i topform, lakker mod sin ende, har jeg behov for at minde mig selv om alle de gode ting, som udfordringen giver os. Jeg synes nemlig, det er gået hen og blevet temmelig tungt, og jeg føler mig knap så motiveret til få arbejdet gjort. Bum, så er det sagt!

En af årsagerne til, at jeg kastede mig (og dig?!) ud i de her månedsudfordringer, er, at mit hjem efterhånden rummer så mange upraktiskheder (er det et overhovedet ord?!). Som årene går og børnene bliver større, hober der sig ting og vaner op, som sagtens kan optimeres, så det er nærmest en slags LEAN for hjemmet, der er behov for, hvor der ikke bare skal ryddes op, men også organiseres og tænkes i vaner.

De områder, som allerede har fået en omgang, fungerer bedre, og vi værdsætter det højt, men det er ret hårdt hele tiden at være i en sorteringsfase, endnu mere, når det også handler om at retænke vaner og processer i dagligdagen, så metaltrætheden er ved at sætte sig. Jeg har en klar fornemmelse af, at flere af jer er gået om bord i udfordringen sammen med mig, så måske mærker I de samme ting som jeg? Vi må ikke give op, det må vi altså ikke, fordi gevinsten er STOR, så her minder jeg mig og dig om de gode grunde til at blive ved.


3 super grunde til at rydde op i boligen

Tid sparet i dagligdagen

Når først de dårlige vaner er blevet brudt og man har fået optimeret indretningen til de vaner og arbejdsgange, som familien er underlagt, er der tid at hente. Det har gigantisk meget at sige for de dagligdagsrutiner, som bare skal fungere, og derfor glæder jeg mig også til at fortsætte med de næste fokusområder.

Et præsentabelt hjem

Dit hjem fremstår bare flottere, når der er styr på tingene, og selvom ingen hjem bliver fuldstændig fri for rod nogensinde (i hvert fald ikke mit!), så er det altså et lækkert mål at gå efter at vide, at hjemmet aldrig ser ud på en måde, der skræmmer spontane gæster væk, ikke?!

Styr på tingene

Kan du forestille dig, at vide der bare er styr på tingene? Forestil dig, at du altid kan finde din forlængerledning, bageforme, børnenes limstifter og alt muligt andet. Forestil dig også, at der er et system, som fungerer i forhold til at passe på alle de kreasager, som kommer med hjem fra skole og dine regninger.

 

Hvis du vil læse mere om udfordringer og måske endda hoppe med på vognen, så se meget mere lige her, hvor du både kan se “opgavebeskrivelserne” og afsløringerne om, hvordan jeg selv lykkedes med opgaverne

Med det sagt, så gætter du aldrig, hvad jeg skal lave i morgen, gør du? Ha ha… Knus fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

2 comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.