Udgivet i Skriv en kommentar

4 forskellige looks med bikerjakke

links

Har du en bikerjakke, så ved du, den kan passe til mange looks. Her er 4 meget forskellige looks til forår og sommer, som går fint til din bikerjakke.

Med forårets og sommerens komme trænger min garderobe til et twist, og det gør din måske også? Jeg fik min bikerjakke i julegave af manden, og den har jeg faktisk boet i siden, kun afløst af en varm rulamsjakke på de aller koldeste dage. Jakken er så meget en favorit, at jeg tager den med mig ind i den nye sæson, så her giver jeg 4 bud på, hvilke friske forårslooks, jeg gerne ville style bikerjakken med.

Humøret er til rosa farver (surprise!!) kombineret mer karryfarvede detaljer, blonder, striber og andet sjov og ballade. Jeg har foruden de viste ting forelsket mig noget så frygteligt i et sæt fra Noa Noa med rosa shorts og karryfarvet broderie anglaise top, så måske jeg ender med at bestille lidt nyt hjem til forårsgarderoben meget snart. Jeg skal først lige have et overblik over, hvilke ting i sommergarderoben, som skal have en sæson mere at løbe på, og så spice de ting op med lidt nyt og friskt. Her kommer i første omgang de 4 looks, som jeg gerne hoppede i alle sammen…

De lyserøde bukser er simpelthen så søde, og stylet med en græsgrøn stribe får looket en sjov kant. Jeg ville hoppe i et par super comfy slip ons og så naturligvis bikerjakken til.

Bikerjakke i læder fra Samsøe Samsøe*
Ærmeløs top med grønne striber* – findes i flere farver og mønstre
Lyserøde bukser* – findes også i sort og hvid
Ballerinasko i hvid kanvas* fra Gant – findes også i marineblå

Et casual look med maxi nederdel og tee med flæse. Jeg kan godt lide at looket er feminint og sporty på samme tid, og man ved bare, hvor behageligt det er at daske rundt i. Jeg vælger en rigtig trainer til looket, som gøres feminint med nogle armbånd med etnisk præg.

Bikerjakke i læder fra Samsøe Samsøe*
2 Tee med flæse fra Black Swan Fashion
Maxi nederdel*, findes i flere farver
Armbånd fra Pieces*
Sneakers fra Björn Borg*

Klassisk med et twist. Her synes jeg, det er farvekombinationen og den casual ridebuks, der kombineret med den fine blonde fungerer. Hopper du i en højhælet bliver looket festligt, mens en ballerina gør sættet dagsvenligt. Jeg har næsten lyst til at kalde det for fredagssættet, fordi du nemt skifter fra kontor til fredagsbar, woop woop.

Blondebluse i smuk vinrød farve*, men den findes også i sort og creme
Bikerjakke i læder fra Samsøe Samsøe*
Rosafarvet ridebuks*, findes også i hvid og camel
Rosa ballerinasko med metalsnude*
Øreringe fra Dyrberg Kern*

Her er et sommerligt sæt som går både til strandturen og de lune sommeraftener på terrassen. Jeg er vild med den pigede top med den sarte lyseblå stribe og looket kan nemt varieres blot ved at udskifte shortsene. Jeg ser for mig, at det skal matches med brune ruskindssandaler, lækre brune sommerben, stråhat og stråtaske.

Stråhat fra Ellos*
Bluse med blå striber* fra Ellos, som også findes i rødt mønster og hvid
Bikerjakke i læder fra Samsøe Samsøe*
Flossede denimshorts*
Strech shorts fra Ellos* – findes og i sort og en super flot græsgrøn
Sandaler i ruskind med bindesnore*
Rosa shorts fra Ellos, som også findes i sort og hvid

Hvor befinder dit forårshumør sig – også gemt i den rosa base med en masse sjove detaljer? Jeg håber, du kunne lide inspirationen – klem fra Dorte

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.