4 glimt fra den sidste fridag


Hvad fik du ud af den sidste fridag? Måske flere af jer har spist jer gennem påskens sidste frokostbord derude, men her har dagen set lidt anderledes ud. Vi landede i går aftes efter nogle dejlige dage i Stavanger, og det var helt rart at komme hjem til egne dyner og vaner igen. Dagen er gået med en masse praktisk lige fra udpakning af kufferter til klargøring af hverdagen, der fanger an i morgen igen. 

Det har på mange måder været en ret fin dag, og jeg nød især at sætte mig foran brændeovnen med et blad og en kop kaffe, efter en iskold, blæsende tur til stranden! Her er 4 ting, har værdsat ekstra i dag…

Yndlingskimonoen (reklamelink), som ikke engang bliver krøllet af en tur i kufferten. Det betyder jo tid sparet, fordi den ryger direkte på bøjlen, hurra…


En glad missekat, som i den grad har taget varmt imod os


En tur til Amager Strandpark med rullesko og rygvind. Er du vimmer, det er koldt i dag – man skulle ikke tro, vi var midt i april, men på den positive side værdsætter man så meget mere at komme hjem i varmen igen


Kaffe med karamel, boligblade og duften af spæde syrener. Uhm en skøn pause at give sig selv

Faktisk troede jeg, at jeg skulle bage her i eftermiddags, men jeg blev ramt af noget ganske andet, så det blev til et kreaprojekt med børnene og en lille omstyling af et hjørne i stuen. Begge dele kommer der mere om på bloggen på et andet tidspunkt, men de hurtige og nysgerrige, kan se “forpremieren” i min Instagram story allerede nu (som man siger på TV, ha ha).

Nå, nyd din mandag aften. Nøj jeg får travlt hele den kommende uge, så der skal måske tages lidt hul på arbejdet, når ungerne er lagt i seng, klem fra Dorte

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.