Udgivet i 4 kommentarer

Det der med at finde sin haveglæde…


Det er blevet tid til at afsløre vinderen af havemaskinen fra Bosch, men først er der søde ord til dig, som læser med og noget om mit sweetspot.

For pokker, hvor har I godt nok været søde ved mig og min meget ærlige VLOG (se den her). Jeg ved ikke, hvad jeg havde forestillet mig, for I er sgu altid søde ved mig, men jeg kunne vel i princippet have fået nogle på nakken for at lyde utaknemmelig – hvem ville ikke elske og værdsætte at have en have??! Sådan har jeg nu også prøvet at overbevise mig selv, men dog uden det store held, ha ha.

Som jeg kom ind på i videoen, har jeg heldigvis fundet min vej til haveglæde. Mit sweetspot i haven er absolut terrassen, og da vi fik den bygget for nogle år siden, faldt det hele på plads for mig. Det er lidt som et safe place; man er ude, men med fast grund under fødderne så at sige, og med den rette indretning af kvadratmeterne kan man skabe en temmelig fin base for et godt udeliv – selv for sådan en by-tosse som mig. I år påtænker jeg at trylle lidt med kvadratmeterne på træbrædderne, fordi vores møbler rent ud sagt er faldefærdige og trænger til en udskiftning. Jeg har lidt forskelligt i tankerne, og hvis ellers I kunne være interesserede i at følge med i det, vil jeg gerne blogge om indretningen af vores terrasse – måske endda lave en video omkring det. Hvad siger I til det?

Den heldige vinder af en Bosch havemaskine

I var jo mange, der gerne ville vinde en af de valgfri havemaskiner fra Bosch, men hvem kan ikke også se fordelen i ledningsfrit værktøj i haven?! Man kan jo undre sig over, at der overhovedet produceres noget med ledning. Helt ærligt, så har jeg smilet adskillige gange, da jeg læste mig igennem jeres kommentarer – jeg er simpelthen så glad for jeres søde ord om bloggen, og glad for at høre om jeres egne havehistorier uanset om de er modsat min eller tilsvarende. Tak!

Jeg har trukket én heldig vinder, og noget tyder på, at præmien falder i god jord hos dig Mette, så stort tillykke med din valgfri ledningsfri Bosch-maskine!

Lørdagen er over os og vi skal ud ad døren til en fødselsdag lige om lidt. Satser på nogle hyggelige og intense timer efterfulgt af fortjent stille aften senere 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

4 tanker om “Det der med at finde sin haveglæde…

  1. Hvor FANTASTISK!!!!! Af hele mit hjerte ? TAK – den bli’r vi simpelthen vildt glade for. Jeg kan allerede mærke det ???? Mange hilsener
    Mette

    1. Dejligt at høre Mette. Jeg skrive en mail til dig i næste uge med praktisk opfølgning – god søndag ?

  2. Lav MEGET gerne et indlæg om terasse ideer mm. Det kunne være super fedt. Et hyggeligt uderum er skønt!! Har selv lige kæmpet en hård kamp med ukrudt i den ældgamle Vildhave vi har. Men nuuu… begynder det at ligne noget igen. Blomster i potter og blomsterfrø i jord. Så krydser vi lige fingre for blomsterhav hele sommeren og død over de dræbersnegle der så meget som nærmer sig en meter. Så mangler vi bare lige den der varme ☀️

    1. Jamen allerede i går havde vi jo dejligt vejr, så lad os bare håbe, at det varer ved! Jeg brygger på lidt forskellige af den slags indlæg så bliv bare i nærheden – de kommer ✨ det lyder som om, du har knoklet pænt meget igennem i din have så jeg håber for dig, at det giver pote ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.